Det første drive-in apotek i Aalborg ser snart dagens lys og får adresse hos supermarkedet MENY i Skalborg

AALBORG: Det bliver nu betydeligt lettere for kunderne at få udleveret den ønskede apoteks-vare, når Aalborgs første drive-in apotek åbner lugen for første gang.

Apoteket får hjemme i bygningen hos supermarkedet MENY i Skalborg, hvor den ny apoteks-filial allerede er ved at blive etableret i det område af dagligvarebutikken, der tidligere husede en chokoladeforretning.

Det er Aalborg Løve Apotek, der har hjemme på Nytorv 3 i Aalborgs centrum, der står bag den nye filial, og den får navnet Skalborg Apotek.

Drive-in princippet er selvsagt kendt fra mange andre brancher både herhjemme og i udlandet, men nu er det også ved at få fodfæste i apoteks-verdenen.

Den store fidus

Kunderne kører således i deres bil hen til lugen ind til apoteket og siger pænt goddag til ekspedienten samtidig med, at de afgiver deres bestilling.

Den store fidus er ganske enkelt, at kunderne kan blive siddende i deres køretøj under både ekspedition og vareudlevering.

Man behøver derfor ikke at forlade sit køretøj, mens der handles.

Souschef Mette Lundin, Aalborg Løve Apotek, siger til aalborg:nu, at den officielle åbningsdag er fastsat til lørdag den 18. august i år.

- Håndværkerne arbejder i øjeblikket på højtryk med hele ombygningsdelen, og vi håber selvfølgelig, at tidsplanen holder.

- Der kan dog måske være et leveringsproblem angående selve lugen på grund af generel travlhed og ferielukning hos leverandøren, men vi krydser fingre og håber det bedste, anfører Mette Lundin.

Konstant vokseværk

Souschefen siger videre, at der er et stort behov for at kunne betjene apotekskunder i Skalborg-området og opland, og hun peger bl.a. på, at det er et område med konstant vokseværk angående f.eks. nye boliger og forretninger.

Mette Lundin:

- Vi er selv af den opfattelse, at rigtig mange kunder vil få stor gavn af drive-in apoteket, og jeg tænker her på f.eks. gangbesværede, ældre mennesker og kunder, som måske har bilen proppet med børn.

- Fælles for dem alle er, at de kan blive siddende i deres bil og samtidig få den service, som de ellers ville have fået ved rent fysisk at gå ind på et apotek, understreger hun og oplyser, at lugen placeres i den bygningsfacade, der løber parallelt med Hobrovej.

Drive-in apoteket bliver i øvrigt betjent af tre medarbejdere.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...