KaffeFair har blandt andet en Folkemenu, der skifter hver uge. Foto: Lasse Sand
Mad & Drikke

Sikken trængsel: KaffeFair har juletravlt

Omsætningen er mangedoblet efter flytningen til Vestbyen

04. december 2019 kl. 09:25

AALBORG: Julesalget brager løs hos KaffeFair på Strandvejen - og det er ikke kun her i juletiden, at der bliver løbet stærkt.

Siden den socialøkonomiske café og restaurant flyttede fra Nørregade i midtbyen til Strandvejen i Vestbyen er omsætningen firedoblet. Erfaringen fra KaffeFair er, at sultne gæster nemt finder udenfor centrum, når rammerne og madoplevelserne er gode.

Det har været en stor succes for caféen og restauranten at slå sig ned i Vestbyen. Foto: Lasse Sand

-Vi har de hurtige sko på, og julestemningen summer. Vi har stor succes med vores Folkemenu, som skifter hver uge, fortæller Jørgen Rasmussen. Han er køkkenleder i KaffeFair, og giver retterne et julet tvist i denne tid.

En årsag til, at omsætningen stiger, er, at KaffeFair er blevet et centralt mødested for mange gennem dagen og aftenen.

Æbleskiver er på menuen hver dag frem til jul. Foto: Lasse Sand

-Det viser sig jo, at vores strategi om at flytte ud i Vestbyen og samle KaffeFair med vores aftenskoleaktiviteter i et levende kulturhus er en succes, siger Bjørn Salling, der er direktør i FOKUS/KaffeFair.

- Vores tanke var, at rammerne betyder mere end en placering i gågaden. Her er KaffeFair netop blevet en del af lokalmiljøet – og af mange menneskers hverdag.

Her i juletiden kan spisende gæster flette deres julehjerter sammen, hænge dem op og vinde gavekort.

Alle gæster kan stikke en del af halstørklæderne i KaffeFair - de bliver senere doneret til socialt udsatte og hjemløse. Foto: Lasse Sand

KaffeFairs gæster kan også strikke på fælles strik-med-halstørklæder, der bliver doneret til socialt udsatte og hjemløse gennem et samarbejde med Kirkens Korshær.

Du finder KaffeFair på Strandvejen 19.

KaffeFair er en del af FOKUS på Strandvejen. Foto: Lasse Sand
Annonceret indhold

Nyeste