Det ældgamle og "brune" værtshus Pari Bar i Aalborg bliver omdannet og genfødt som sportsbar og spillehal

AALBORG: Fodbold og fadøl er to størrelser, der på fornemste vis går hånd i hånd.

Det er vel nærmest en slags yin og yang, his man nu tager de filosofiske briller på.

Sportsinteresserede med lyst til et godt glas kold humle kan allerede nu begynde at glæde sig til begyndelsen af december måned i år, for så er der nemlig premiereåbning på Aalborgs spritny sportsbar og spillehal.

Det nye skud på stammen i denne kategori af forlystelsesetablissementer rykker således ind i de lokaler, der i mange herrens år husede det "brune" værtshus Pari Bar.

Torben O. Andersen
Mange aalborgensere, turister og andet godtfolk har igennem de seneste ca. 80 år slukket deres tørst på værtshuset samtidig med, at de kunne nyde udsigten til broen på vægmaleriet. Arkivfoto: Martin Damgård

Ligger til højrefoden

Det ældgamle værtshus, der lige ved og næsten er placeret på Limfjordsbroen, er i dag en saga blot, efter at den hidtidige forpagter i slutningen af 2017 ønskede at trække sig tilbage for at nyde sit otium.

Pari Bar har derfor ledt efter en ny lejer i ca. et års tid, og nu er ventetiden langt om længe ovre.

Manden bag den kommende sportsbar og spillehal er Egon Olesen fra Frederikshavn, og han er ikke bleg for at tage forlystelseshandsken på.

Han driver i forvejen DK-Spillecafé i Frederikshavn, så branchen ligger såmænd lige til hans højrefod.

Erhvervsmægler Nikolaj Kjelder, Nybolig Erhverv Aalborg, der har formidlet udlejningen til Egon Olesen, siger til aalborg:nu, at den nye lejer allerede er godt i gang med en renovering og indretning af lokalerne på Vesterbro 100.

Torben O. Andersen
Billard og Tuborg har altid været gode og tro følgesvende for stamgæsterne, når de for en stund lagde vejen forbi Pari Bar. Arkivfoto: Martin Damgård

Klokkerne ringer

Hvis navnet Egon Olesen og sportsbar ellers får klokkerne til at ringe hos én og anden - så er svaret et rungende ja.

For det var nemlig selvsamme Olesen, der i 2010 overtog sportsbaren og spillehallen i det gamle og hæderkronede "Grand" i Danmarksgade i Aalborg.

Apropos spil - og store gevinster, som alle spillere håber på, men sjældent scorer - så skal det da også lige nævnes på denne plads, at det i øvrigt var på Egon Olesens spillecafé i Frederikshavn, at tre unge mænd fra byen scorede millioner af kroner i den forgangne weekend på fodbold-tipning.

Trekløveret vandt nemlig ikke mindre end fem millioner kroner for at have ramt de 13 rigtige tegn, og det er den største tipsgevinst i hele 28 år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...