Samtidig lancerer Bad Seed Brewing øl på dåse, som du kan købe i specialbutikker og på nettet

AALBORG: Øl på dåse og en nominering til en stor pris; der er masser af opmærksomhed omkring brygger Fredrik Hector Schmidt i øjeblikket.

Han står bag Bad Seed Brewing, der er kandidat til titlen som Årets danske Bryggeri 2019.

Og så er han netop begyndt at producere øl på dåse - noget der er en drøm, der går i opfyldelse. Samtidig giver det øllet en helt ny tilgængelighed.

- Der har været stor efterspørgsel, mange har hørt om mit øl men ikke smagt det, fordi øllet kun var til salg på udvalgte barer og restauranter, siger Fredrik Hector Schmidt.

- Men nu kan man købe dåserne i specialbutikker og webshops.

Samtidig med lanceringen af øl på dåse kommer også nyheden om, at Bad Seed Brewing er kandidat til titlen som Årets danske Bryggeri 2019.

- Jeg synes, det er meget smigrende, at der har siddet folk og valgt mig frem for andre bryggere. At mit øl har en kvalitet, der er blandt det bedste i Danmark, siger Fredrik Hector Schmidt.

Det er Danske Ølentusiaster, der står bag prisen, og Fredrik Hector Schmidt er indstillet af lokalafdelingen Aalborg.

Begrundelsen lægger blandt andet vægt på, at "bryggeren har formået at få sine øl ud på restauranter i blandt andet København. Bad Seed Brewing afholdte for nyligt Bad Seed Beer Fest 2019 i Studenterhuset i Aalborg og er ligeledes et rigtig godt tiltag for øllet i Aalborg".

Årets danske Bryggeri 2019 findes ved en afstemning blandt Danske Ølentusiasters medlemmer og offentliggøres i december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...