Det gik ikke stille for sig, da Tuborg Julebryg blev frigivet klokken 20.59

AALBORG: Jomfru Ane Gade havde på forhånd meldt ud, at årets J-Dag ville blive den vildeste nogensinde, og der er noget om snakken.

Midt i det hele er et flere meter højt stillads stillet op, og der står det legendariske Jomfru Ane Band og spiller alverdens sange. Imens danser festklædte gæster med blinkende nissehuer rundt og synger med, og stort set alle terraser foran barerne er fyldt helt op.

Camilla Gammelgaard og Pauline Vink
Foto: Henrik Bo

Der blev for alvor skudt gang i festen, da klokken slog 20.59. Her eksploderede himlen over Gaden i sne, konfetti, lys og balloner, og nissepiger væltede ind på værthusene med gratis juleøl til stor begejstring for gæsterne. I Gaden er det tydeligt at se, at J-dag ikke kun er en fest for de unge, publikum favner mildest talt bredt, og alle aldersgrupper er repræsenteret. Det gælder lige fra den unge gymnasiepige i den fine kjole, til det ældre ægtepar, der sidder og følger interesserede med i Gadens pulserende aktivitet.

Camilla Gammelgaard og Pauline Vink
Foto: Henrik Bo

Årets J-Dag er også noget helt særligt for Jomfru Ane Gade. Den er nemlig blevet et symbol på, hvordan de mange, ellers konkurrende, beværtninger kan samarbejde for at skabe noget helt unikt, der i sidste ende gavner dem alle. For besøgstallet er ganske imponerende, og stemningen har allerede nået maks. Og mon ikke den kan nå endnu højere op endnu, for natten er stadig ung.

Camilla Gammelgaard og Pauline Vink
Foto: Henrik Bo

Det er dog en ekstra god ide at tænke over hjemtransporten fra årets fest. Politiet har nemlig varslet razzia mod alkohol- og narkopåvirkede bilister. Tuborg bruger i øvrigt også en del af deres julebrygkampagne på at bede folk om at lade bilen stå.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...