Spar Nord Fonden har besluttet at afgive tribunenavnet på den vestlige tribune på Aalborg Portland Park til AaB's fans

AALBORG: Skal navnet f.eks. være kongetribunen eller drømmetribunen eller Limfjordstribunen eller noget helt fjerde eller femte?

Kært barn har som sagt mange navne, og nu skal AaB's fans og andre kreative hjerner gå i tænkeboks for at finde et spritnyt og helt ideelt navn til den vestlige tribune på Aalborg Portland Park. Og gerne så hurtigt som muligt.

For sagen er nemlig den, at Spar Nord Fonden har besluttet at afgive og overdrage det fremtidige tribunenavn til AaB's fans, og det er naturligvis ensbetydende med, at man så dropper det nuværende navn, som er Spar Nord Tribunen.

Det nye navn kommer til at være gældende indtil minimum 2022, hvor Spar Nord Fondens nuværende tribunesponsorat udløber.

Fonden har samtidig også besluttet at betale for et hejseværk til tifoer på den vestlige tribune, og det falder selvsagt i god jord hos netop AaB Tifo Kaos.

Torben O. Andersen
En stor og flot tifo er altid med til at skabe en rigtig god fodboldstemning på stadion, og nu kan AaB Tifo Kaos glæde sig over, at Spar Nord Fonden giver dem et hejseværk til tifoer. Arkivfoto: Claus Søndberg

AaB's administrerende direktør Thomas Bælum:

- Vi sætter stor pris på, at en så god samarbejdspartner som Spar Nord Fonden på denne måde vælger at lovprise vores fans og give fansene ejerskab over stemningstribunen.

- Det er storsindet af fonden og et stort cadeau til fansene, understreger Thomas Bælum.

AaB's fans får desuden også selv mulighed for at udsmykke den vestlige tribune med maling, graffiti eller lignende, så det visuelle udtryk på tribunen bliver nøjagtig, som fansene selv ønsker det.

Bankdirektør John Lundsgaard, Spar Nord:

- Vi vil gerne bruge kræfter på at give fansene en bedre stadionoplevelse ved f.eks. at gøre tribunen til et superfedt sted at være.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...