AaB Support Club lancerer en juniorklub for små fans af de bolsjestribede

AALBORG: Byens mindste fodboldfans skal have et sted at mødes og dyrke klubben og glæden ved fodbold.

Derfor opretter AaB Support Club nu en juniorklub for børn fra 0-12 år.

- Vi vil lave et samlingspunkt for de her børn, hvor de på samme måde som os andre kan være med til at følge og hylde AaB, siger medlem af bestyrelsen i AaB Support Club Rasmus Damborg.

Tanken er at lave arrangementer, hvor børnene f.eks. kan møde spillerne og eventuelt træne med dem eller deltage i et flagværksted, hvor de kan lave bannere og få tips og tricks fra de frivillige i AaB Tifo Kaos.

Medlemskabet af AaB Support Club Junior kommer til at koste 99 kr. om året. Men her i 2019 er det gratis, takket være en donation på knap 40.000 kr. fra AaB's initiativ Hele Nordjyllands Håndsrækning til AaB Support Club. Penge, som man altså har valgt at bruge på at starte juniorklubben.

- Vi har haft i tankerne længe at lave det her fællesskab for fodboldinteresserede børn for at dyrke idoldelen lidt og knytte dem tættere til klubben. Vi vil gerne sikre fodboldglæden - også i næste generation. Og med den her donation kom muligheden så for at sparke det i gang, siger han.

Juniorklubben skydes først officielt i gang i forbindelse med sæsonstarten mod Randers FC i morgen, søndag 10. februar. Men allerede nu har man nået succeskriteriet, forklarer Rasmus Damborg med smil i stemmen.

- Det var sådan set at få et medlem. Og vi har allerede over 30.

I forbindelse med kampen mod Randers FC holder AaB i øvrigt børnedag. Det betyder blandt andet, at der er særlige aktiviteter for de små i Stadionhal 2 inden opgøret og ikke mindst, at børn kommer ind til kampen for 10 kr.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...