Sommerens koncerter trækker tusinder - Skråen er begejstrede

AALBORG: Når Rasmus Bjerg går på scenen for at hylde John Mogensen i aften, så markerer det, at vi er mere end halvvejs gennem sommerens Fredagsfest-koncerter i Karolinelund.

Og skal man dømme efter antallet af gæster til de første fire koncerter, så bliver også Bjerg og showet John noget af et trækplaster.

- Det går rigtig, rigtig godt, siger leder af Skråen, der står bag de populære koncerter, Jørgen Nissen.

I alt 16.000 har besøgt de første fire koncerter, og det er nøjagtig det antal, som spillestedet på forhånd havde sat som ambition for sommerkoncerterne.

Katrine Schousboe
Der er otte koncerter i år mod 10 sidste sommer. Det færre antal hænger blandt andet sammen med dette års Tall Ships Races. Arkivfoto: Bente Poder

Ser man de fire første koncerter med Poul Krebs, Magtens Korridorer, Rasmus Walter og DJ Sash! og Italo Brothers, så er det sidstnævnte, der er topscorer. Koncerter var udsolgt med 5000 gæster og i øvrigt noget lidt specielt.

- Fordi det var 10. gang DJ Sash! spillede hos os, så havde han besluttet, at alle honorarpenge skulle gå til at sætte ekstra gang i festen, så han havde købt fyrværkeri og konfetti for alle pengene, fortæller Jørgen Nissen.

I alt blev der fyret 275 kg nedbrydelig papirkonfetti udover parken.

- Det er altså rigtig, rigtig meget konfetti. Vi brugte skovle til at få det op bagefter, forklarer Skråens leder med smil i stemmen.

Han tilføjer, at meget tyder på, at også de fire kommende koncerter bliver tilløbsstykker. I aften er der udsolgt til grillbuffeten inden koncerten, og det plejer at indikere, der kommer mange. Og de kommende koncerter med Gilli (16. august), Johnny Madsen (23. august) og Benal (30. august) forventer han også mere eller mindre sælger sig selv.

- Gilli og Benal hitter jo virkelig for tiden, og Johnny Madsen plejer altid at tiltrække mange. Jeg er i hvert fald meget optimistisk forud for de fire sidste koncerter, siger han.

Katrine Schousboe
Hos Skråen forventer man også, at de kommende fire koncerter trækker mange gæster. Arkivfoto: Bente Poder
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...