Sommer i Kilden og Musikkens Hus er klar til fodboldfest på lørdag

AALBORG: Damsgaard, Mæhle, Poulsen og Christensen. Fodboldeuforien breder sig over hele landet efter Danmarks vilde 4-1 sejr over Rusland.

Og har du ikke lyst til en lyntur til Holland, så kan du få fodboldfesten serveret her i Aalborg, når vi møder Wales i ottendedelsfinalen på lørdag 26. juni kl. 18.

Både Musikkens Hus og Sommer i Kilden har nemlig lige netop offentliggjort, at de er klar med storskærmsarrangementer på henholdsvis Havnefronten og i Kildeparken. Og du kan godt forvente, at der bliver rift om billetterne.

- Vi har valgt kun at lukke 500 ind i Kildeparken, fordi vi gerne vil forsøge at holde fast i den hyggelige stemning, der har været ved de tidligere arrangementer, siger Susanne Kabel, der er pressechef i Aalborg Kongres & Kultur Center, der står bag Sommer i Kilden i samarbejde med Aalborg Karneval.

Katrine Schousboe
Alt besat på bænkeraderne ... både Musikkens Hus og Sommer i Kilden forventer, der bliver rift om billetterne til storskærmsarrangementerne på lørdag. Arkivfoto: Henrik Bo

I modsætning til de tidligere kampe, skal du betale for at se med på storskærmen på lørdag. For mens arrangementerne i forbindelse med de indledende kampe har været understøttet med corona-midler, så er der nu nogle ekstra udgifter, der skal dækkes ind.

- Vi skal betale nogle tv-licens for at vise kampen, og skærmen er også dyr at leje, så derfor må vi tage lidt for det, siger hun.

På Musikkens Plads kører man videre med skærmarrangementerne som hidtil. Der bliver åbnet til pladsen allerede kl. 16, og man kan købe pølser, forfriskning og kolde fadøl i baren, skriver Musikkens Hus.

Begge steder forventer man, at arrangementerne bliver populære, og at du skal være lidt hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Billetterne til både Musikkens Plads (175 kr.) og Sommer i Kilden (170 kr.) kommer til salg i morgen onsdag 23. juni kl. 10 på henholdsvis musikhusets hjemmeside, Ticketmaster og sommerikilden.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...