Nu får Nørresundby endelig sin badebro. Foto: Klaus Lindblad Bengtsen/Lindholm Strandparks Udvikling
Livet her

Skal du i vandet? Nu får Nørresundby sin badebro

Forening har på rekordtid indsamlet 150.000 kroner til en ny bro. Se her, hvornår den bliver indviet:

20. juni 2019 kl. 14:21

NØRRESUNDBY: Snart kan du igen få fjordfrisk vand på kroppen i Nørresundby.

På noget nær rekordtid er det nemlig lykkedes en gruppe borgere i den frivillige forening Lindholm Strandparks Udvikling at samle 150.000 kroner sammen til en ny badebro. Under to måneder tog det at skaffe pengene.

Samtidig har man været hurtige til at få broen bestilt og leveret, og derfor kan foreningen allerede i morgen, fredag 21. juni, officielt indvie broen med kolde øl og levende musik.

Læs også: Godt nyt til vandhundene: Her skal der være en ny badebro

- Det har været fantastisk at opleve den enorme begejstring og opbakning, som vi er blevet mødt med fra lokalbefolkningen her i Nørresundby, og det samme fra virksomheder og foreninger og kommunen. Det her er et af de sjældne tilfælde, hvor det faktisk er lykkedes at løfte i fællesskab for et åbenlyst sundt og folkeligt formål. Jeg går rundt med to store krøller på halen, siger Jan Ole Mortensen, formand for bestyrelsen i Lindholm Strandparks Udvikling.

Mindre end to måneder har det taget ildsjælene i foreningen Lindholm Strandparks Udvikling at samle penge sammen til den nye bro. Arkivfoto: Michael Koch

I alt har 171 borgere og en halv snes virksomheder puttet penge i den nye folkeejede badebro. I forbindelse med indvielsen overtager kommunen nu ansvaret for broens drift af og vedligeholdelse, og der er i den forbindelse givet tilladelse til at der bliver anlagt to overdækkede omklædningsrum næste forår.

Det er stadsgartner Kirsten Lund Andersen, der klipper snoren ved indvielsen, som sker fredag kl. 15. Og meget tyder på, at den nye bro kan blive et tilløbsstykke. Allerede nu har flere end 1000 indikeret deres deltagelse eller interesse på Facebook.

Annonceret indhold

Nyeste