Udstillingen samler seks byggefirmaer og er den første af sin slags i Nordjylland

SVENSTRUP: Drømmer du om det store køkken-alrum, panoramavinduer eller en forældreafdeling med walk-in?

Boligdrømmene står i kø, og er du selv på boligjagt, kan du nu opleve seks nye udstillingshuse i Svenstrup.

- Her kan man komme ind i husene, hvor de enkelte huse har forskellige udformninger og interiør, siger Peter Jakobsen, der er fra HusCompagniet.

Line Ettinger Julsgaard
Køkken-alrummet går igen og står også højt på mange boligkøberes ønskeliste. Foto: Kim Dahl Hansen

Husene præsenterer det nyeste inden for byggebranchen og ligger Ved Billeskoven. Udstillingen består af seks nybyggede kvalitetshuse, der kan give dig masser af idéer og inspiration til dine boligdrømme.

Få overblik over byggefirmaerne

Det kan være lidt svært at beslutte, om man lige skal sætte sin underskrift på et hus fra Milton eller det nærmere skal være Eurodan, der skal stå for at formøble formuen om til mursten.

Det helt særlige ved denne udstillingsvej er, at forskellige byggefirmaer nemlig er repræsenteret på vejen, så du får et overblik over, hvad der er på markedet.

Line Ettinger Julsgaard
Det er Byg Nordjysk, der står for samarbejdet mellem byggefirmaerne. Foto: Kim Dahl Hansen

- I Nordjylland er det her den første udstilling af sin slags, hvor man kan komme ud og se, hvad de forskellige byggefirmaer kan tilbyde i den samme udstilling, siger Peter Jakobsen.

De forskellige byggefirmaer, der har bygget hver sin bolig på den lille udstillingsvej, er Hybel huse, KFS boligbyg, Milton Huse, Eurodan-huse, FBA Huse og HusCompagniet.

Line Ettinger Julsgaard
Denne weekend er der premiere på de seks udstillingshuse. Foto: Kim Dahl Hansen

Du finder husene på adressen Ved Billeskoven, 9230 Svenstrup, og du kan se den nye byggeudstilling 23. - 24. april og 30. april og 1. maj. Herefter vil udstillingshusene holde åbent for alle med store boligdrømme alle søndage. Tidsrummet er altid klokken 13 - 16 resten af året.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...