Er du mellem 8 og 16 år, kan du deltage gratis og spille hjernen stærk med skoleskak

AALBORG: Nørresundby, Sejlflod, Gug, Aalborg Øst og Frejlev er med på sommerens Brain Booster turné, hvor Dansk Skoleskak også besøger flere andre byer.

Selvom der står ferie på programmet, er det klogt at booste hjernen inden skolestarten, og Brain Booster er læring på en lidt anden måde, end de fleste kender, fortæller Dansk Skoleskak i en pressemeddelelse.

- Tykke bøger og regnestykker er ikke den eneste vej til at blive klog. Man kan også spille sin hjerne skarp via øvelser og minigames på det ternede bræt. Så deltager man på Brain Booster, hvor alle kan være med uanset skakkendskab, får man både en fed sommeraktivitet og bliver klar til det nye skoleår, siger læringschef Mikkel Nørgaard.

Ganske gratis

På Brain Booster venter der dig sociale læringsaktiviteter med skoleskak, et sundt fællesskab og nye venner. Et samarbejde mellem Aalborg Kommune og Dansk Skoleskak gør, at Brain Booster er gratis.

Udover sund frokost, diplom og booster T-shirt, får du et officielt skakspil med hjem. Det skal nemlig ikke være pengepungen, der afgør om der efter campen kan dystes videre med familie, venner og skolekammerater.

Desuden får du og de andre deltagere adgang til at mødes online hver onsdag til undervisning, skakdyster og mere læring via Skoleskak.dk/booster.

Brain Booster er for alle mellem 8-16 år, uanset om du har lyst til at lære skakreglerne, har spillet i skolen eller næsten altid vinder over dine venner.

Campen er 5. august på Gug Skole, 6. august på Gl. Lindholm Skole, 7. august på Herningvejens Skole og 10. august på Frejlev Skole.

Der er tilmelding via Skoleskak.dk/booster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...