Idéen med Summer Vibes er at tilbyde gratis pop up-events med elektronisk musik i sommerhalvåret på forskellige locations i byen

AALBORG: Nu kan du godt begynde at glæde dig til pop-op events rundt omkring i byen med fokus på elektronisk musik.

Næste weekend byder karnevalsgruppen Alkoholdet og DJs fra AUME dig på sprøde elektroniske beats i Østre Anlæg, nå Summer Vibes finder sted. Det er et samarbejde mellem DJ kollektivet AUME og karnevalsgruppen Foreningen Alkoholdet.

Idéen med Summer Vibes er at tilbyde gratis pop up-events med elektronisk musik i sommerhalvåret på forskellige locations i Aalborg by.

- Formålet med samarbejdet er, at vi ved fælles hjælp kan skabe en ny type oplevelse for byen. Og det særlige ved dette koncept er, at det både er meget enkelt at sætte op - nærmest plug'n'play - og let kan placeres på forskellige locations i byen, siger formand for karnevalsgruppen Henrik Bengtsen.

Karnevalsgruppen bidrager nemlig med deres egen to etagers karnevalsvogn som har indbygget DJ pult og stort lydsystem.

- Hvis der ikke er strøm i nærheden kan vognen drives via en generator, så der er i princippet mange muligheder for at finde et sted at parkere vognen i byen, siger han.

Det er det elektroniske DJ-kollektiv AUME som sørger for stemningen i de seks timer som Summer Vibes varer.

Parkens gæster kan forvente en meget varm lyd som primært er instrumental, atmosfærisk, jazzy og super groovy.

- Folk kan hænge ud, spille fodbold, lege og hygge sig som de plejer med musikken som en loungy baggrund. Og de kan selvfølgelig også danse og groove med til musikken undervejs, siger Ville fra AUME som er en af dagens tre DJs.

- Vi spiller jo oftest til events om natten, men vi har haft et ønske om også at lave nogen dagsevents fordi vores stil egner sig fint til det format, så derfor er det jo super positivt, at Aalborg Kommune var klar på at stille Østre Anlæg til rådighed for Summer Vibes, som vi glæder os til at præsentere for parkens gæster, siger Mescu fra AUME.

Ud over at opleve Ville og Mescu bag karnevalsvognens DJ-pult, så gæster Paula fra NEMA (North Electronic Music Alliance) Summer Vibes.

Summer Vibes finder sted lørdag, 23. juli kl. 16.00 - 22.00 i Østre Anlæg, og der er gratis adgang.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...