Fars Fede Flettekursus, byvandringer eller 200 bevægelseshold fra yoga til dans? Tilbuddene fra aftenskolen er mange

AALBORG: Går du også spændt og venter på, hvad aftenskolen Fokus har at tilbyde efter sommerferien? Så skal du ikke længere kigge i postkassen, for som noget helt nyt går Fokus Folkeoplysning nu online med sit nye sæsonprogram.

Og mulighederne er mange; Fars Fede Flettekursus, Efterfødselsyoga, Fitness-dans, kultur og kreative håndværk.

- Det er første gang, vi ikke husstandsomdeler et trykt sæsonkatalog, men i stedet tænker bæredygtigt med en online-udgave og opprioriterer vores markedsføring direkte til de mange, meget forskellige målgrupper, vi favner i aftenskolen. Dog kan man finde et trykt eksemplar på det lokale bibliotek, siger Heidi Kjær fra markedsføringsteamet i Fokus.

Du finder programmet online fra i morgen fredag 10. juli, og omdrejningspunktet for de mange tilbud er, at de skal bringe mere kvalitetstid ind i fritidslivet.

- Vi mærker i denne tid større interesse for emner som mental sundhed, der har fået flere sider i vores program. Familieliv er der også mange, som prioriterer højere i dag. Og så er folk vilde med vores dansehold, så dem har vi mange af, fortæller programansvarlig Hanne Tambo.

I det nye program er en sikker succes også tilbage - nemlig Fars Fede Flettekursus hos frisør Karina Berthelsen.

- Det er en kæmpe - og ofte hurtigt udsolgt succes - hver sæson. Her høster fædre og andre interesserede streetcredit hos børnene eller teenageflokken, når de avancerer fra to rottehaler til nye frisurer, som fortjener et post på Instagram. Med forsinkede konfirmationer og andre fester har Fokus oprettet ekstra hold igen, siger Hanne Tambo.

Du finder det nye online-program på www.fokus-folkeoplysning.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...