En jysk klassiker, helt ny fanzone og masser af tilskuere, når AaB og AFG mødes 8. august. Arkivfoto: Lasse sand
Det sker

Skal du med? I dag bliver gratis AaB-billetter frigivet

Til kampen mod AGF bliver en helt særlig fanzone også indviet

26. juli 2021 kl. 10:45
Opdateret kl. 10:52

AALBORG: Så er det i eftermiddag, mandag, du skal sidde klar, hvis du vil have fingrene i nogle af de gratis billetter til opgøret mellem AaB og AGF 8. august.

Billetter til kampen frigives online kl. 15, skriver Superligaklubben på sin hjemmeside.

Udover en ægte, jysk klassiker kan du også glæde dig til, at en helt ny fanzone åbner uden for Aalborg Portland Park. Den bliver indviet tre timer før kampstart, og her vil fans få adgang til boder med lækker mad og barer med specialøl. Nordjyderne kan samtidig opleve livemusik, lytte til live-podcast med AaB-spillere, deltage i konkurrencer og meget mere, fortæller klubben.

De seneste to uger har AaB’s sæsonkortholdere haft førsteret på billetter, mens klubbens tre partnere Spar Nord, Aalborg Portland og Det Nordjyske Mediehus har kunnet uddele et begrænset antal pladser.

Og i dag bliver resten af billetterne givet fri - så sid klar kl. 15 for at sikre dig en gratis billet til AaB-AGF 8. august kl. 18, lyder det fra AaB.

Det er efter først-til-mølle - og du finder de gratis billetter her

Til kampen bliver det også muligt at sidde i de nye, røde stadionsæder med kopholder, og som en ekstra optakt vil Klarup Pigekor inden kampen optræde med deres version af ”Stadion kalder nu igen”.

Annonceret indhold

Nyeste