Festivalen rykker om på den anden side af sommerferien

AALBORG: Når Idrætsmødet igen rammer Aalborg til sommer bliver det på et helt nyt tidspunkt.

Sammenlignet med sidste år rykker festivalen for idræt nemlig frem fra slutningen af august til før sommerferien, nærmere bestemt 22. til 28. juni.

- Vi har valgt at flytte Idrætsmødet til før sommerferien af flere grunde; den væsentligste er, at vi tror, det er et bedre tidspunkt i forhold til trænerne, idrætslederne og idrætsforeningerne. Vi har også prioriteret, at vi kan få flere med fra det kommunalpolitiske miljø, som jo typisk er travle med budgetlægning efter sommerferien, siger koordinator for mødet, Morten Arvidsson, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at man desuden håber at give inspiration til en aktiv sommerferie til alle samtidig med at størstedelen af de studerende stadig er i byen.

Idrætsmødet vil som sidste år være delt i aktiviteter for alle, en stor konference og et folkemøde. Arkivfoto: Henrik Louis

Idrætsmødet 2020 har som ambition at nå 360 grader rundt om idrætten.

Der bliver derfor en aktivitetsdel, hvor vi alle kan komme og få sved på panden, mens vi prøver forskellige former for idræt og en folkemødedel i centrum af byen, hvor man kan blive underholdt og debattere med idrætten i fokus.

Derudover er der arrangementer for skoler og institutioner, hvor børnene får masser af motion og bevægelse og deres undervisere ny viden og inspiration.

Endelig er der en stor konference med, hvad arrangørerne kalder "et ambitiøst og meget mangfoldigt program".

- Vi vil fortsætte med at løbe videre på de fire ben fra første år og vil bygge videre på de gode erfaringer, vi fik der. Vi vil gerne smelte de forskellige elementer mere sammen og har stort fokus på, at vi gerne vil gøre havnefronten til en endnu tættere og mere intim oplevelseszone, siger rådmand Mads Duedahl.

I alt 20.000 deltog i det første idrætsmøde i 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...