Kastetvej har længe været spærret på grund af udvidelsen til den nye Plusbus-linje. Nu, efter flere års corona-nedlukning, vender Vestbydagen tilbage foran Haraldslund Vand- og Kulturhus for at genskabe fællesskabet og den lokale identitet. Arkivfoto: Lars Pauli
Det sker

Skal du med? Populær byfest vender tilbage

Efter flere års corona-nedlukning er Vestbydagen klar med gratis is, popcorn og slushice

18. august 2022 kl. 08:08

AALBORG: Om du er barn eller voksen, vil der med al sandsynlighed være noget for dig til Vestbydagen, der nu vender tilbage efter flere års corona-nedlukning - og det med over 50 forskellige tilbud til gæster i alle aldre.

Hele herligheden foregår i dag, torsdag 18. august, fra kl. 15-21 foran Haraldslund Vand- og Kulturhus, hvor der blandt andet vil der være åbningstale af borgmester Thomas Kastrup-Larsen, live-musik fra de lokale kunstnere og mad over bål. Trænger du til at røre dig, vil der også være rig mulighed for det, for dagen kommer også til at byde på både yoga, volleyball, basketball.

For børn og barnlige sjæle er der masser leg og konkurrencer på programmet, og du kan også få lov til at skyde på mål med AaB, hvor Lucas Andersen og Andreas Poulsen giver autografer mellem kl. 15-16.

Til de lækkersultne vil der være gratis popcorn og slushice. Haraldslund deler 300 gratis ud til børnene, og derudover vil der være mulighed for at købe snacks, kaffe og burgere fra den populære foodtruck, Chuck Wagon.

- Vi håber på at se en masse mennesker til genfødslen af en gammel Vestby-tradition, hvor vi igen kan fejre Vestbyen, der igen skal blomstre med bydelens mange mangfoldige kultur- og idrætstilbud, udtaler tovholder for dagen, Magnus Kolind fra Kvarterværkstedet, Aalborg Kommune, i en pressemeddelelse.

Vestbydagen er arrangeret i samarbejde mellem mange lokale aktører i bydelen. Heriblandt Haraldslund Vand- og Kulturhus, Vesterkæret Skole, Aalborg Freja, Vuggestuen Kastanjen, Dagsinstitution Kometen, Fritidscenter Vesterkæret, Himmerland Boligforening, Alabu Bolig samt Aalborg Kommune v. Kvarterværkstedet, Center for Tværfaglig Forebyggelse og Børneliv i Sund Balance.

Tanken bag Vestbydagen er at udvikle og øge samarbejdet mellem frivillige, erhvervsdrivende og foreninger i bydelen - samt genskabe fællesskabet og den lokale identitet oven på flere års corona-nedlukning og det store Plusbus-vejarbejde på Kastetvej.

Annonceret indhold

Nyeste