Arrangør forventer, at der bliver rift om pladserne

AALBORG: Er du også ramt af fodboldfeber - og vil gerne opleve EM-stemningen til storskærms-arrangementer? Så har du nu mulighed for at købe billet til at se lørdagens kvartfinale mellem Danmark og Tjekkiet i Kildeparken.

Billetterne bliver sat til salg her klokken 10 tirsdag formiddag. Det skriver arrangør Aalborg Kongres & Kultur Center i et opslag på Facebook, som du kan se her:

"Vi er røde, vi er hvide"! Kom og vær med til at heppe på Danmark, når vores storspillende landshold møder Tjekkiet i den hårrejsende EM-kvartfinale på lørdag klokken 18!

Vi viser kampen på storskærm, og denne gang kommer der hele 700 billetter i salg - meeeeen de var hurtigt væk til 1/8-finalen i lørdags, så det er med at være ekstra hurtig på tasterne i morgen, når billetsalget starter klokken 10 på ticketmaster.dk og sommerikilden.dk, står der i opslaget. ️

Prisen er 170 kroner inkl. gebyr pr. person.

Dørene åbner allerede klokken 16, og det er muligt at bestille en picnickurv på forhånd, så der heller ikke skal tænkes på mad - baren er naturligvis åben.

OBS: Fodboldkampen klokken 18 betyder, at Huxi Bach Show, som skulle have været på scenen klokken 20 til Sommer i Kilden, er flyttet til samme dag klokken 13. Alle billetkøbere har fået direkte besked, slutter opslaget.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...