Storhittende Tobias Rahim er på vej til Aalborg. PR-foto
Det sker

Skal du med? Tobias Rahim indtager Aalborg på ny live tour

Hitmageren gæster byen med stort arenashow

09. maj 2022 kl. 10:24

AALBORG: Tobias Rahim har taget Danmark med storm. Nu følger han op på udsolgte koncerter med fire store arenashows til næste forår under titlen: Hvis vi stadig lever.

Fans kan godt gøre sig klar til at skrige, for 25. marts kan han opleves i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) til et brag af en koncert. Det skriver kongrescenteret i en pressemeddelelse.

Tobias Rahim er nyere tids største gennembrud på den danske musikscene. 100 dage! Så længe toppede ”Stor Mand” hitlisten på Spotify. Og da den historiske rekord endelig blev brudt, var det ingen ringere end Tobias Rahim selv, der overhalede, ja, sig selv med megahittet ”Mucki Bar”.

Begge hits ligger fortsat på Spotifys top-tre liste over mest spillede sange i Danmark. Rekord-hitmageren har på altomsiggribende vis markeret sig på den danske musikscene: Han er vinderen af Årets Nye Navn og Årets Hit ved Zulu Awards og Lytterhittet ved P3 Guld.

Mange er faldet for hans charme. På sensationel vis har Rahim formået at skabe sit helt eget univers med plads til tabuer, politiske budskaber, sex, følelser og grænsesøgende, poetisk lyrik og samtidig blive mainstream og folkelig.

Danmark har ganske enkelt forelsket sig hovedkulds i Tobias Rahim og hans farverige, utilregnelige verden, som han nu gør endnu større og endnu vildere på arenatouren i 2023, hvor fans kan se op til den store mand live på scenen i AKKC. Der bliver ingen stille piger denne aften, står der også i pressemeddelelsen.

Billetterne er i salg fra 11. maj kl. 12.00.

Annonceret indhold

Nyeste