I forbindelse med plusbus-arbejdet er der nu en ny trafiksituation på den centrale plads

AALBORG: Plejer du at skulle omkring J.F. Kennedys Plads med enten bus eller bil, er der nu en ny situation på grund af Plusbus-arbejdet.

Det allersidste stykke af Boulevarden, der drejer op mod Aalborg Station, er spærret, og busserne kører derfor nu lige ud og holder midt på pladsen. Det fortæller Niels Bresemann, der er projektchef.

Busserne holder derfor ikke længere i udkanten af pladsen, men inde i midten ved det nye store stoppested. Skal du med bus fra pladsen, skal du derfor være opmærksom på, at bussen holder et andet sted end normalt.

Thomas Christensen
Det sidste stykke af Boulevarden, der tidligere drejede mod vest og op mod stationen, er blevet spærret. Er du i bil, skal du derfor finde en anden vej. Foto: Thomas Lee Christensen

Er du i bil, skal du til gengæld finde helt andre veje. Det gamle stykke vejbane, der drejer op mod Aalborg Station, bliver nemlig helt fjernet. Og kommer du kørende i bil i sydgående retning, må du ikke køre ind over J.F. Kennedys Plads. Du må i stedet tage en af sidevejene, inden du når så langt. Den sidst mulige er Christiansgade. Skal du ned til banegården kan du i stedet køre via Danmarksgade, Jernbanegade og Prinsensgade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...