Den internationale, prisvindende donut-kæde åbnede i dag første butik i Aalborg

AALBORG: Håndlavede donuts på hjemmelavet opskrift og speciallavet kaffe, der komplementerer kagerne. Det er kort og godt, hvad du kan forvente dig af La Donuteria, som klokken 12 i dag åbnede dørene i Nørregade og bød de første gæster velkommen i butikken.

Indehaver Thomas Sitarik og resten af holdet var allerede oppe og i arbejde klokken fire for at blive klar til åbningen.

- Vi er meget spændte på, hvordan vi bliver taget i mod. Vi synes selv, at vi tilbyder lækre donuts af høj kvalitet og et anderledes koncept. Dejen har været under udvikling i fire år og vi fortsætter med at forbedre, hvor vi kan.

Katrine Brix
Foto: Katrine Brix

Den nyåbnede butik er en farvestrålende en af slagsen og med både indendørs gynge, lysekroner og fine blomsterdekorationer skabes der en hyggelig atmosfære. Det har taget en måned at istandsætte lokalet og gøre klar til åbning.

Menukortet præsenterer 10 forskellige varianter af donuts. Otte af dem vil forblive de samme, mens de resterende to vil skifte i smagen, fortæller Tomas Sitarik.

- Én af de 10 vil variere fra uge til uge og én vil variere fra måned til måned. Vi kalder dem "Weekly Special" og "Love at first bite". Man kan glæde sig til at smage en masse forskelligt baseret på sæsonerne.

På åbningsdagen kan man blandt andet få fingrene i donuts med skovbær, karamel og nutella/kanel. De tre partnere er spændte på, hvilken variant der bliver bestselleren og har en formodning om, at nutella-varianten bliver et hit.

Katrine Brix
Foto: Katrine Brix

Trods regn og slud havde mange valgt at kigge forbi til La Donuterias åbning og en kø blev hurtigt dannet gennem butikken og ud på gågaden. Skal du smage byens nyeste donuts? Så sving forbi Nørregade 14, inden butikken lukker klokken 19.

Katrine Brix
Foto: Katrine Brix
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...