DM i holdløb bliver kørt på en rundstrækning

AALBORG: Risiko for kø og lukkede veje. Det kan møde dig, hvis du har planer om at skulle rundt i Aalborg i bil i løbet af eftermiddagen eller aftenen i dag, fredag.

Fra kl. 15 bliver en række store veje nemlig helt eller delvist lukket eller ensrettet. Årsagen er, at Aalborg lægger asfalt til DM i holdløb på en rundstrækning, som involverer nogle af de større veje.

LÆS OGSÅ: DM i holdløb køres på Aalborgs veje - se hvor der køres

Start (og mål) ligger ved Musikkens Hus og herfra går cykelturen over Nyhavnsgade, Østre Alle, Øster Uttrup Vej, hen over brostenene i Øster Uttrup og retur mod Aalborg City ad Rørdalsvej og Nyhavnsgade. Strækningen, som er på 13,7 kilometer skal køres flere gange.

Grafik:

Det er Danmarks Cykle Union, der står bag arrangementet, og man tilstræber at lave så få gener for andre trafikanter som muligt, men det bliver nødvendigt at lukke strækninger ned.

Større veje, som lukkes eller ensrettes, er ifølge kommunen bl.a. Nyhavnsgade fra Karolinelundsvej til Østre Alle. Her vil det være muligt at krydse til Østre Havn via Østre Havnegade fra Østerbro. Dernæst er der muligt at krydse Nyhavnsgade ved Skibsbyggerivej og dermed komme til Gasværksvej.

Som en del af ændringerne vil politihjemmeværnet regulere trafikken i nogle af de større kryds, og lysreguleringen bliver slukket.

Ruten, som bliver brugt til DM i holdløb 2021, skal også bruges til enkeltstart under DM-ugen i 2022 og 2023.

Udover DM i holdløb er der også tre andre mesterskaber denne weekend. I morgen kan du se DM i streethåndbold på Havnefronten mellem kl. 10 og 15. Ligeledes i morgen, lørdag og på søndag er der fra kl. 10 DM i Sejlsportsligaen ud for Honnørkajen, og endelig er der DM i triathlon (¼ ironman) ved Kridtgraven i Hasseris. Det er allerede fra kl. 8.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...