Padel Lounge udvider til næsten dobbelt størrelse af i dag

AALBORG: Det ene sjove aktivitetscenter efter det andet er gennem de sidste par år dukket op på Eternitten.

Her finder du også Padel Lounge, der lige nu består af otte padelbaner. Men succesen er vokset, og efterspørgslen på banerne er så vild, at der nu er store planer i støbeskeen.

For til maj går et stort arbejde i gang med at udvide Padel Lounge med hele syv ekstra padelbaner i et helt nyt center. Det skriver Søren Enggaard A/S på LinkedIn.

- Centeret kommer til at indeholde 7 padelbaner af høj international standard og med tilhørende loungeområde og velfærdsfaciliteter, skriver de på deres hjemmeside.

Der er altså næsten tale om en fordobling af centerets kapacitet, når byggeriet står færdigt på den sydvestlige del af grunden, hvor Padel Lounge i forvejen ligger.

Sport for både børn og ældre

Padel er en sport, som lynhurtigt er faldet i danskernes smag - og det skyldes blandt andet, at alle kan være med.

- Vi har skoleelever og folk over de firs år, der spiller. Det spænder virkelig bredt, og alle kan være med, har Mads Harrestrup, der ejer Padel Lounge, tidligere fortalt til aalborg:nu.

- Det gode ved padel er, at det kan spilles på rigtig mange niveauer. I padel kan alle få noget ud af det fra start, og man kan hurtigt få fornemmelsen for det.

Byggeriet er planlagt til at starte op midt i maj, og man forventer at rykke ind fra januar 2023.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...