Professionshøjskole rykker arrangementer over på nettet

AALBORG: Er du en af de mange tusinder, der snart skal vælge, hvad du vil læse? Og kunne du i den forbindelse godt tænke dig at høre mere om, hvad UCN kan tilbyde, så får du chancen inden for de næste par uger.

Professionshøjskolen laver nemlig åbent hus på tre campusser i byen. Normalt ville du kunne gå ind fra gaden, men ikke ret meget er normalt i dette forår.

Derfor er de tre åbent hus-arrangementerne rykket over på nettet, sådan at du kan se nærmere på campusserne hjemme bag skærmen, skriver UCN i en pressemeddelelse.

- Fordelen ved denne løsning er, at det er nemt at deltage for ansøgere fra andre dele af landet. Det er i det hele taget en mere fleksibel løsning, da oplæg og videopræsentationer bliver tilgængelige på ucn.dk efter arrangementerne, hvilket giver flere interesserede mulighed for at se dem, siger eventkonsulent hos UCN Signe Hørby Bendtsen, der håber, at det samlet set resulterer i flere besøgende end til de traditionelle åbent hus-arrangementer.

Foran skærmen kan du vælge mellem oplæg fra godt 30 uddannelser, og du kan stille spørgsmål i chatten undervejs.

Der bliver afviklet tre arrangementer, og deltagerne logger ind via et link fra ucn.dk. Du kan tilmelde dig på hjemmesiden og få tilsendt program, links mv.

De tre events finder sted 27. maj, kl. 15-18 for Campus Sofiendalsvej (teknologi-uddannelserne), 3. juni kl. 16-18 for Campus Hobrovej (business-uddannelserne) og 4. juni kl. 17-19 for Campus Mylius Erichsens Vej (lærer, meritlærer og pædagog).

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...