VUC&hf Nordjylland får snart nyt navn - se her til hvilket

AALBORG: Det er ingen aprilsnar, understreger man på VUC&hf Nordjylland.

Men 1. april skifter uddannelsesinstitutionen med afdeling på godsbanen både navn og grafisk udtryk, sådan at den for fremtiden vil være kendt som HF&VUC NORD.

Forud er gået en længere proces i samarbejde et brandbureau, forklarer rektor Lene Yding.

- Vi følte, at det var på tide at se på, om vores eksterne udtryk stemte overens med den uddannelsesinstitution, vi mener, vi er – og som vi ønsker at være fremadrettet. Det er mange år siden, vi har været igennem en sådan proces, og det har været virkelig givtigt. Vi er mere end tilfredse med resultatet, siger hun.

Processen begyndte allerede i efteråret, hvor ledelse og bestyrelse tog beslutningen om at iværksætte arbejdet.

- Men det handler ikke bare om, at man gerne vil se bedre ud. Der er sket rigtig meget for VUC’erne de sidste par år. Fra 1. august indføres de nye FGU-institutioner, og en del de nuværende VUC-kursister overgår derfor til dem, mens VUC får nye uddannelsesopgaver og samlet set en anden profil, hvor hf sammen med de virksomhedsrettede aktiviteter kommer til at fylde mere. Derfor bliver vi nødt til at tilpasse os, siger bestyrelsesformand, Jens Lauritzen.

Det nye navn og det nye grafiske udtryk bliver markeret på dagen, hvor kursister og de knap 500 ansatte alle inviteres til kaffe og kage på deres lokale uddannelsessted i ni forskellige nordjyske byer.

Og rektor Lene Yding glæder sig til at vise resultatet:

- Vi har arbejdet benhårdt på vores identitet og udtryk det seneste halve år, og vi har ramt en profil, som er spot on. En profil, der også er meget fremtid i, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...