Flere skal have mulighed for at spille på minigolfanlægget på Lerumbakken. PR-foto/Nørresundby Idrætscenter
Livet her

Skjult sommerskat: Nu kan du spille minigolf hele ugen

Klub i Nørresundby laver samarbejde med idrætscenter

19. juni 2019 kl. 14:25

NØRRESUNDBY: Det er måske nyt for dig, men på Lerumbakken i Nørresundby er der, hvad man må betegne som en skjult sommerskat.

Her ligger nemlig en 18 hullers minigolfbane i grønne omgivelser. Hidtil har det kun været muligt at spille to dage om ugen i sommersæsonen, men det bliver der nu lavet om på.

Klubben har lavet et samarbejde med Nørresundby Idrætscenter, som betyder, at der fremover er åbent hver dag, for alle der har lyst til at spille.

Det er idrætscentret, der er ansvarlig for at udlevere udstyr og tage imod betaling i receptionens åbningstid.

- Vi synes, at det er synd, at der har ligget et fantastisk minigolfanlæg, drevet af en lille men meget velfungerende klub, som har meget få medlemmer. Derfor vil vi gerne hjælpe klubben med at give flere muligheden for at komme op og spille - hvad enten, det er en rigtig god engangsoplevelse, eller om det er et medlemskab til Aalborg Minigolf Klub, fordi man bliver bidt af det. Vi glæder os til at se en masse nordjyder og ikke mindst turister på anlægget, siger Lars Dam Møller, centerdirektør i Nørresundby Idrætscenter.

Åbningstiderne i sommersæsonen bliver mandag til torsdag fra kl. 13-20, mens der fredag er åbent fra kl. 09-17 og i weekender/helligdage kl. 9-15.

Annonceret indhold

Nyeste