Kunstskøjteløberne skal give det bedste af sig selv, hvis drømmen om en medalje skal realiseres. Arkivfoto: Claus Søndberg
Det sker

Skøjteprinsesser og prinser danser med iskold elegance

108 kunstskøjteløbere fra både Jylland og Fyn viser færdigheder på isen i Gigantium

14. november 2019 kl. 09:07

AALBORG: Hvis du har en forkærlighed for skøjteprinsesser og prinser i farvestrålende kostumer, så læg i den kommende weekend turen forbi Gigantium i Aalborg Øst.

Her får du nemlig rig lejlighed til at se - og tilmed helt gratis - ikke færre end 32 af de bedste kunstskøjteløbere fra Aalborg Skøjteløberforening, der skal dyste mod en række af Jyllands og Fyns ligeledes bedste kunstskøjteløbere.

Isen er således gjort køreklar til at tage imod i alt 108 deltagere i weekenden den 16. og 17. november, når der afholdes Jysk Fynsk Cup og Jysk Fynsk mesterskaber i kunstskøjteløb.

Det er særdeles yndefuldt at se på, når det hele går op i en højere enhed på isen. Arkivfoto: Claus Søndberg

Gitte Thygesen er sekretær i Aalborg Skøjteløberforening, der er arrangør af mesterskaberne, og hun siger til aalborg:nu, at der er al mulig grund til at troppe op i Gigantium.

- Tag noget varmt tøj på og et tæppe under armen og kom ud og nyd underholdningen og bliv imponeret af skøjteløbernes færdigheder på isen.

Sekretæren oplyser, at der er konkurrencer om lørdagen fra klokken 09.00 til 19.00, og om søndagen er det i tidsrummet fra klokken 09.45 til 16.00.

Og mon ikke tilskuerne bliver budt på en seværdig buket af f.eks. piruetter og dobbelt eller triple Axel, når først kampen om medaljerne udfolder sig på isen...

Annonceret indhold

Nyeste