Spillested er klar til at løfte sløret for en række af de navne, der giver sommerkoncerter

AALBORG: Solen bager over Aalborg, og sommer- og feriestemningen breder sig. Og nu giver Skråen den så lige en tak ekstra ved at offentliggøre en række af de navne, der spiller til Fredagshygge i Karolinelund hen over sommerugerne.

Spillestedet har for længst offentliggjort, at Jacob Dinesen giver solokoncert 10. juli - koncerten er nemlig udsolgt og en ekstra 9. juli er i salg.

Men ideen om hyggelige, intime koncerter i den gamle tivoli-have har nu fået vokseværk.

For de mindste er der show med Hr. Skægs Hotel lørdag 4. juli om eftermiddagen, mens der samme aften er koncert med Sko/Torp-trio for de noget ældre.

Fredag 24. juli gæster Mick Øgendahls Forsamlingshus med vennerne Jonas Mogensen og Mahamad Habane parken.

Lørdag 1. august er der garanti for fællessang, når Lis Sørensen med band - akustisk - spiller hits. Det samme kan man sige om fredag 7. august, hvor den nordjyske troubadour Lars Lilholt og band spiller akustisk.

Og festen stopper ikke her, lover Skråen. De arbejder nemlig fortsat på at booke navne til Fredagshygge-arrangementerne - som altså i nogle tilfælde også falder om lørdagen.

Der er plads til 500 siddende gæster pr. arrangement. Skråen understreger, at man selvfølgelig tager de nødvendige hensyn til afstand mellem publikum, "så det også bliver intimt, hyggeligt og unikt på den ansvarlige måde".

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...