Byens store spillested har sat gang i en ægte folkefest i Nordkraft

AALBORG: Du kender det måske.

Man kaster invitationer til fødselsdag ud med rund hånd og går derefter rundt med lidt kriller i maven. For hvem kommer. Hvor mange. Overhovedet nogen.

Hvis Skråen har gjort sig sådan nogle overvejelser op til deres store 40 års jubilæumsfest i Nordkraft i dag, søndag, så er de allerede blevet gjort til skamme.

Katrine Schousboe og Lasse Sand
Helt fra dørene åbnede, har der været kø for at komme ind i Skråens Sal og Royal Stage.

For et stort - og ikke mindst gratis - musikprogram, har fra åbningen kl. 15 trukket masser af mennesker til. Rundt omkring på tre scener, Skråen, Royal Stage og Kedelhallen, i Nordkraft spiller en store og lidt mindre navne, som alle har tilknytning til byens store spillested. På programmet er bl.a. Jonah Blacksmith og Magtens Korridorer foruden show med Niels Hausgaard og en række standuppere.

Katrine Schousboe og Lasse Sand
Til en fest hører mad og drikke - i dagens anledning er det gratis.

Festen, der er Skråens tak til de millioner af publikummer, titusindvis af bands, samarbejdspartnere og frivillige gennem de 40 år, fortsætter frem til kl. 22.

Katrine Schousboe og Lasse Sand
Overalt er der mennesker - i Kedelhallen kan man få lidt at spise og drikke, og der er lavet et mødested, så man kan finde hinanden igen.
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...