Det var ikke bare til Skråens 40 års fødselsdag, at gæsterne stod tæt - også resten af året var der rekordmange. Arkivfoto: Lasse Sand
Livet her

Skråen sætter rekord: Flere gæster og flere koncerter

Jubilæumsåret blev det hidtil bedste for spillestedet. Se her, hvor mange, der gæstede Skråen

05. marts 2019 kl. 15:36

AALBORG: For Skråen vil 2018 gå over i historien som noget ganske særligt.

Ikke alene kunne spillestedet fejre 40 års fødselsdag med en stor folkefest i Nordkraft, men det blev på mange måder også et rekordår.

363 shows og koncerter - fra Fredagsfest over comedy til koncerter - blev det under Skråen navnet. Det er det højeste antal i spillestedets historie.

Også når det gælder, hvor mange, der besøgte de mange tilbud, er der ny rekord. 132.000 gik gennem døre og tælleapparater fordelt på 60.000 til koncerter i Skråen og Royal Stage. 42.000 til Fredagsfest i Karolinelund og 17.000 til comedy, nycirkus og talkshows.

De resterende 13.000 gæster fordelte sig på en lang række mindre grupper som rundvisninger, lukkede arrangementer, udlejninger og andre koncerter og opvisninger med bl.a. Ungdomsringens Musikfestival, symfoniorkestret og Northern Winterbeat.

Ud over egne koncerter og shows var Skråen i 2018 også aktive ved en række større og mindre arrangementer udenfor huset - blandt andet afvikling af melodi grand prix, Aalborg Regatta og Skovrock i Skovdalen.

Også økonomisk blev det til rekord med en omsætning på 27, 6 mio. kr - det er en fremgang på mere end to millioner sammenlignet med året før.

Skråen lagde navn til 363 shows og koncerter i 2018. Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Annonceret indhold

Nyeste