Det bliver uhyggeligt i spøgelseshuset. Arkivfoto: Henrik Bo
Livet her

Skræm livet af børnene - og derefter dig selv

Ekstra billetter til populært halloween-arrangement

19. oktober 2017 kl. 11:08

AALBORG: Først kan du skræmme livet af dine børn og derefter kan du skræmme livet af dig selv.

Muligheden er der ved to halloween-arrangementer lørdag 28. oktober, hvor spøgelseshuset står klar til at tage imod børnene og deres familier i dagtimerne, mens de voksne bydes indenfor om aftenen.

Interessen for voksen-uhyggen lørdag aften har været så stor, at alle billetter er solgt. Derfor bliver der en ekstra tur fredag aften. Men altså kun for voksne, fortæller Nicolai Kronborg Rytter fra Aalborg Karneval.

Det er nu 4. år i træk, at Aalborg Karneval, i samarbejde med de lokale karnevalsgrupper, slår dørene op for årets mest uhyggelige arrangement. Årets tema er inspireret af den haitianske voodoo-religion med udgangspunkt i sort magi, hvor der vil være guidede ture for dem, der tør bevæge sig ind i den gamle lagerhal.

Lørdagen vil forløbe således, at der i dagtimerne er "Skræm livet af dine børn" med spøgelseshus samt skræmmende og sjove aktiviteter for børnene både før og efter de guidede ture gennem spøgelseshuset.

Om aftenen skrues der gevaldigt op for uhyggen, når de voksne inviteres indenfor til "Skræm livet af dig selv".

Der er skuespillere og statister i spøgelseshuset, der er parate til at give alle, der tør bevæge sig rundt i det forladte lager, en oplevelse udover det sædvanlige.

Det hele finder sted på Aalborg Karnevals værksted på Voerbjergvej i Nørresundby.

Annonceret indhold

Nyeste