Aalborg Karneval lover gys og gru for alle pengene ved deres nye event. Arkivfoto: Jesper Thomasen
Livet her

Skræmmende nyt fra karneval: Rykker ind i AKKC

To af byens store kulturaktører indgår nyt samarbejde

11. september 2020 kl. 07:00
Opdateret 08. oktober 2021 kl. 10:16

AALBORG: Der bliver fuld plade på gys, gru og horror, når Aalborg Karneval for fjerde gang laver Horror Night - og det er lige nu, at du næsten kan blive skræmt til døde.

Som noget nyt bliver det dog i helt andre rammer. Karneval har nemlig indgået samarbejde med Aalborg Kongres & Kultur Center om at lave halloweeneventen i kulturhusets hemmelige kældergange.

- Vi er superstolte af at kunne præsentere årets Horror Night i samarbejde med AKKC. Efter tre år med udsolgte aftenener på vores lager i Nørresundby er ambitionerne for arrangementet kun blevet større, og med det nye samarbejde er vi sikre på, at vi kan løfte oplevelsen til helt nye højder, fortæller Sjaja Haddadi, sekretariatsleder hos Aalborg Karneval, i en pressemeddelelse.

Forberedelserne har været i gang længe, og aflysningen af karnevalet i maj har kun givet endnu mere blod på tanden.

Også i Aalborg Kongres & Kultur Center ser man frem til at byde indenfor til en helt ny og anderledes oplevelse i det store kulturcenter.

- Nu er det jo sådan, at nogen her i AKKC hver dag arbejder med, at der er spøgelser i huset, og har da også for morskabens skyld brugt de lange rørgange til at pranks og skræmme hinanden. Så vi kunne ikke få et sjovere og mere spændende samarbejde end med Aalborg Karneval omkring Horror Night, og dermed bringe det succesfulde arrangement op til nye højder, siger administrerende direktør i centret Nicolaj Holm.

Temaet for Horror Night 2020 er ”apokalypse” og arrangørerne lover, at man bliver skræmt fra det øjeblik, man møder op.

Horror Night foregår op mod fuldmånens skær i weekenderne 8./9. samt 15./16. oktober. Det er et krav, at du bærer mundbind til arrangementet.

Du kan købe billetter til de skræmmende events på billetlugen.dk

Annonceret indhold

Nyeste