Livet her

Skyggebørn får støtte-koncert

Gospelkoret Shine og Vokalgruppen Listen UP! medvirker

30. oktober 2017 kl. 18:17

NØRRESUNDBY: Tirsdag 31. oktober kl. 20 er der støttekoncert til fordel for Skyggebørn i baptistkirken i baptistkirken i Nørresundby.

Det er Gospelkoret Shine i samarbejde med vokalgruppen Listen Up!, der har taget initiativet til denne koncert, hvor de har lyst til at dele deres glæde ved at synge med alle, der kommer. Samtidig var der et stort ønske om at støtte et godt projekt med den fælles koncert, og det var ikke svært at vælge Skyggebørn som modtager af koncertindtægten.

Skyggebørns formål er at hjælpe børn i sorg - rigtig mange børn og unge bliver ramt af en stor sorg. Det kan være sorgen over at have en syg bror, at man selv er kritisk syg, eller at man har mistet en forælder. Men det kan også være andre omstændigheder, der giver barnet en følelse af sorg.

Jes Dige har arbejdet med dette felt i mere end 25 år, og han deltager ved koncerten og fortæller om Skyggebørns arbejde.

Ingrid B. Halle er korleder og dirigent for Gospelkoret Shine, der til dagligt øver i Baptistkirken, og da Ingrid også leder vokalgruppen Listen Up! var det oplagt at lave denne aften i fællesskab.

Gospelkoret Shine har eksisteret siden 1998 og ledes på 4. år af Ingrid B. Halle, der er uddannet fra Nordjysk Musikkonservatorium i Aalborg. Shine betyder "at lyse" eller "at skinne". Det hedder koret, fordi de gennem deres sange og musik gerne vil tænde lys - i øjnene hos hinanden i koret og hos deres publikum.

- Vi vil gerne dele den glæde gospelmusikken vækker i os med vores publikum. Og vi plejer at sige både til vores korøvelser og til vores koncerter, at vi skal gå gladere hjem derfra, end vi var, da vi kom, siger Lene Brohus fra Gospelkoret Shine.

Koret synger en blanding af nyere og ældre gospel, ligesom der i repertoiret er både stille, eftertænksomme gospelballader og sprudlende uptempo numre.

Den rytmiske vokalgruppe Listen Up!, består af 14 kvinder og har base i Aalborg. Deres repertoire spænder bredt fra groovebaseret popmusik til det mere jazzede landskab og de nordiske skatte. Listen Up! har optrådt i adskillige kirker og andre koncertlokaler i Nordjylland og roses specielt for den samlede klang og deres energi og udstråling på scenen.

Annonceret indhold

Nyeste