I et ingenmandsland, hvor der kun er ens eget moralske kompas at styre efter, har René Dahl Andersen levet et barskt liv i en farlig og kriminel underverden.
Livet her

Skynd dig: Få billetter tilbage til foredrag med tidligere PET-agent

Tidligere narko- og undercoverbetjent, René Dahl Andersen, kommer igen til Aalborg. Få billetter tilbage

08. september 2022 kl. 16:15

Sidst blev billetterne til foredraget revet væk. Men nu er der endnu en chance for at sikre sig muligheden for at høre første del af de vilde og barske historier i hans foredrag Hærdet vol. 1.

- Ved foredraget Hærdet vol. 1 bliver publikum vidne til en række hårrejsende fortællinger fra René Dahl Andersens tid som narkobetjent og undercover-agent for PET og FBI. Under foredraget stiller han blandt andet de fundamentale spørgsmål – kan et samfund med dets politi tillade sig at bryde loven for at opretholde det bedst muligt? Helliger målet midlet?, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

I vol. 2 får publikum et dybere kig ind i en underverden, hvor man skal være ualmindeligt stærk, barsk og modig for at kunne begå sig – og for at kunne overleve. Der er lagt op til en aften med true crime, når det er bedst… eller værst.

Foredraget Hærdet vol. 1 kan opleves i AKKC’s Det Lille Teater tirsdag 4. oktober kl. 19:30, mens Hærdet vol. 2 kan ses onsdag 5. og torsdag 6. oktober.

Begge shows er tæt på udsolgt og koster 230 kroner stykket.

Annonceret indhold

Nyeste