Grillen er blandt andet kendt for sin populære bøfsandwich. Foto: Claus Søndberg
Mad & Drikke

Slut med burgere og bøfsandwich: Populær grill lukker

Ejerne af Q8 Grillen i Stjernekvarteret siger farvel med vemod - se her hvornår der er sidste åbningsdag

28. september 2020 kl. 17:57

AALBORG: Du kan stadig nå det - at sætte tænderne i bøfsandwichen med mor Janes hjemmelavede sovs eller den populære burger. Men vent ikke for længe for på søndag, 4. oktober, er sidste åbningsdag for Q8 Grillen på Scheelsmindevej.

Med 21 år på adressen er grillen blevet noget af en institution i området, de omkring 100 daglige kunder og knap 4000 følger på Facebook vidner om en trofast kundeskare. Og de mange kommentarer på det sociale medie vidner da også om, at grillen vil blive savnet.

Lars og Jane Hansen tager mange gode minder med sig videre efter 21 år med Q8 Grillen. Foto: Claus Søndberg

- Vi er meget ærgerlige over, at Q8 har opsagt samarbejdet, og det er med vemod, vi lukker, siger Lars Hansen, der ejer grillen sammen med sin hustru Jane - kendt som mor Jane.

- Men vi har også den holdning, at vi ikke bruger vores liv på at kigge bagud, så nu glæder vi os i stedet til de nye muligheder, vi får.

Et er dog sikkert.

- Vi kommer til at savne kunderne rigtig meget, gennem så mange år lærer man dem jo at kende og følger med i deres liv, siger Lars Hansen.

At netop kunderne betyder rigtig meget, kan du også læse i parrets opslag på Facebook, hvor de siger tak for denne gang: Det har været en dejlig tid sammen, hvor I har delt glæder, sorger, familieforøgelser, bryllupsbilleder, ferierejser og mange af livets historier sammen med os. Vi har grint, grædt og slået os på fyldte maver over de mange historier som er blevet serveret med en hotdog hen over disken sammen med dagens nyheder, skriver de

- Vi har en del stamkunder fra området, den allerførste vi havde, da vi åbnede i 1999, kommer stadig forbi. Og så er der rigtig mange der kører hertil, for at få noget at spise og en sludder - for eksempel handelsrejsende på farten, siger Lars Hansen.

For mange har grillen været et frirum, og for parret har det altid været vigtigt ikke at rende med sladder "selv om den der laver pomfritterne, sidder med oplysningerne".

Jane Hansen ser blandt andet frem til at bruge mere tid på sit kreative værksted. Foto: Claus Søndberg

Når en dør lukker, åbner nye sig, siger Lars Hansen, der stadig har rigeligt at se til, da han er involveret i flere firmaer - og som sin hustru glæder han sig til mere tid med familien.

- Og Jane har også et kreativt værksted derhjemme, hvor hun underviser børn i glaskunst. Der hænger rigtig mange dørskilte af glas her i Stjernekvarteret, hvor vi bor. Dem har Jane lavet med områdets børn, siger 53-årige Lars Hansen om sin to år yngre hustru.

- Jane er meget kreativ, undervisningen er hendes hjertebarn og store passion, som hun også glæder sig til at få mere tid til fremover.

Derudover glæder parret sig til at kunne rejse ud og se lidt mere på verden, når vi er på den anden side af corona.

Q8 Grillen på Scheelsmindevej 2 har sidste åbningsdag søndag 4. oktober fra klokken 12.

- Vi tager mange glade minder med herfra, lyder det fra Lars Hansen.

Annonceret indhold

Nyeste