Den ikoniske natbar og stripklub Maxim Bar i Aalborg forsvinder én gang for alle og skal nu indrettes som en cocktailbar

AALBORG: Det er slut med nøgne kvinder og striptease, for nu rykker ærbarheden ind i de lokaler, der i en menneskealder har huset natbaren og stripklubben Maxim Bar i Aalborg.

Tiden er så at sige løbet fra det ikoniske forlystelsesetablissement i Borgergade 2, der ligger kun et stenkast fra Jomfru Ane Gade, for nu skal der satses på et helt andet publikum og dermed også en helt anden "vare".

Torben O. Andersen
Kig en ekstra gang på dette foto - hvis du vel at mærke ønsker at lagre lokalernes udseende på nethinden - for om føje tid forsvinder alt inventar én gang for alle. Arkivfoto

Sælgeren af Maxim Bar er den 73-årige Flemming Jensen, København, der dog er bedre kendt af alt og alle over det ganske land som Tæppe-Flemming, og han siger til aalborg:nu, at han har solgt stripklubben pr. 1. januar 2019.

- Så vidt jeg er orienteret, så vil den ny ejer lave stedet fuldstændigt om og indrette lokalerne til en cocktailbar.

- Vores selskab har ejet Maxim Bar siden 1990, så man kan vist godt sige, at en epoke i Aalborgs forlystelses- og natteliv nu er slut én gang for alle, anfører han og oplyser, at stedet var forpagtet ud, og at forpagteren ikke ønskede at drive forretningen længere.

Torben O. Andersen
Det sidste kapitel om Maxim Bar er nu ved at blive skrevet, for om føje tid genopstår stedet som en cocktailbar med en ideel beliggenhed kun et stenkast fra Jomfru Ane Gade. Arkivfoto

Tæppe-Flemming:

- Jeg har det i øvrigt rigtig godt med, at jeg nu har solgt Maxim Bar, for Aalborg er efter min mening ikke længere den festby, som den var engang.

- Jeg synes ærligt talt, at Aalborg har forvandlet sig til et kedeligt og lousy sted at gå i byen, for nu at sige det lige ud og på godt dansk, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...