I bunden af artiklen finder du et link, så du altid er opdateret med seneste nyt om tidsbestilling, teststeder og åbningstider

AALBORG: Tidsbestilling, åbningstider, nye teststeder - og PCR eller hurtigtest? I takt med at smitten med coronavirus stiger, kommer der også ændringer og nye initiativer, som vi skal finde rundt i, inden vi bliver podet i halsen eller næsen.

Derfor giver vi dig her et overblik:

Fra i morgen, fredag, skal du igen bestille tid, hvis du skal have en PCR-test. Det har ellers været muligt bare at møde op ved Sygehus Syd, dog med det i baghovedet, at dem, der har bestilt tid, kom til først. Men fra i morgen er det altså sådan for alle: Husk tidsbestilling.

Fredag er også dagen, hvor endnu et PCR-testcenter åbner i Aalborg - helt præcist Vejgaard Bymidte 8.

Tidligere på ugen fortalte Jacob Bertramsen, der er kontorchef i Sundhedsplanlægning i Region Nordjylland, at et PCR-teststed også er på vej nord for fjorden. Det åbner i Nørresundby i næste uge, men der er endnu ingen meldinger om hvor.

Hvis du skal have en hurtigtest, så skal du enten til Aalborg Lufthavn eller Gammeltorv.

Derudover planlægger man at åbne endnu et center i Aalborg, så der i alt vil være tre steder, de testsøgende aalborgensere kan få en kviktest. Det fortalte Kathrine Thomsen, der er projektleder ved Falck, til vores kollegaer på nordjyske.dk tidligere på ugen.

- Det nye center kommer til at ligge udenfor Aalborg centrum, da folk simpelthen ikke gider at skulle ind og finde parkeringspladser for at blive testet i midtbyen. Det gør, at vi har rigtig travlt ude i Aalborg Lufthavn, så det skal vi have gjort noget ved, sagde hun om hurtigtest-centrene, hvor man dukker op uden tidsbestilling.

Følg linket her for løbende at blive opdateret på alle nyhederne om tidsbestilling, teststeder og åbningstider i Region Nordjylland.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...