Østerågade 23-25/Maren Turis Gade 6 er solgt til MA Ejendomme

AALBORG: Der er netop skrevet slutseddel på en helt særlig ejendom i centrum af Aalborg - nærmere betegnet Østerågade 23-25/MarenTuris Gade 6 også kendt som Hamborggården og Jørgen Olufsens gård.

Ejendommen er opført i 1616, og den har således over 400 år i soklen.

Den er bygget af Jørgen Olufsen, der formodentlig var en af Aalborgs rigeste købmænd.

- Det har været en stor fornøjelse at stå for salget af den historiske ejendom, siger Frank Jensen fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, Aalborg, der har stået for salget af den fine, gamle bygning, der er fredet og rummer flere erhvervslejemål.

Det giver sig selv, at hvis der var en tilstandsrapport på en bygning med en historie, der kan dateres tilbage til 1616, så ville den nok have sine anmærkninger.

- Men det er jo sådan, at når det er erhverv, så er der ikke en tilstandsrapport, så må køber besigtige ejendommen sammen med en byggesagkyndig eller håndværker, forklarer Frank Jensen.

- Og den nye ejer er en erfaren investor, så det har han også haft helt styr på.

Den tidligere ejer er ejendomsselskabet PWH A/S ejet at Jørgen G. Pedersen, og køber er MA Ejendomme, der har fokus på boligudlejningsejendomme i blandt andet Aalborg.

- Salget af ejendommen sker derfor af strategiske årsager, fordi ejendommen udelukkende indeholder erhvervslejemål, forklarer Frank Jensen.

- Hos MA Ejendomme er Ejner Andreasen da også godt tilfredshed med købet. Firmaet ejer i forvejen naboejendommen Østerågade 27 og var derfor en oplagt køber.

- Vi er glade for at have fået muligheden for at erhverve en historisk og fredet ejendom, siger han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...