Zirkus Nemo vender tilbage til sommer - billetsalget er netop gået i gang

AALBORG: Er du til dansende wienerbrød og Smadremanden og anden komik a la Zirkus Nemo, så kan du godt begynde glæde dig.

Det populære voksencirkus vender tilbage til Aalborg til sommer med, hvad de selv beskriver som "2020's mest spektakulære zirkusforestilling".

- Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til Aalborg, og det ved jeg også især Bager Jørgen gør. Han har jo døjet lidt med noget klaustrofobi, efter han sad fast i kagen tidligere på året, men det skulle være løst nu, siger zirkusdirektør Søren Østergaard i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at han nu vil bruge de kommende måneder på at forberede den forestående forestilling, men lover allerede, at han har fundet nogle af verdens dygtigste artister og hyret dem til forestillingerne.

Jungletrommerne fortæller, at zirkusdirektøren har overraskelser i ærmet til den kommende sæson. Denne gang i form af både gamle kendinge og mulige nye bekendtskaber, og vi tør også godt røbe, at bl.a. den dejlige klimakteriemakrel Marianne er på spil igen.

Zirkus Nemo rykker ind på Fjordmarken 4.-9. juni 2020. Spilletiderne bliver fredag kl.19.30, lørdag kl. 17.00, søndag kl. 15.00

Billetsalget til forestillingerne er åbnet i dag, fredag 4. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...