13. marts er der whisky-smagning på Lindholm Høje

NØRRESUNDBY: Der er lagt op til en helt særlig stemningsfyldt oplevelse, når du der 13. marts er mulighed for at deltage i en whiskysmagning på vikingemanér på vikingegravpladsen Lindholm Høje. Her kan man i selskab med whisky-kendis og Global Senior Brand Ambassador, Martin Markvardsen, nyde en række udsøgte Highland Park-whiskyer til tonerne af sækkepibemusik samt vikingehistorier fortalt af museumsdirektør Lars Nørbach fra Nordjyllands Historiske Museum.

Med sloganet "The Orkney Single Malt with Viking Soul" rimer whisky på viking hos Highland Park. Og Highland Parks destilleri befinder sig da også med sin placering på Orkney-øerne i Skotland midt i vikingehistoriernes hjerte.

I et samarbejde mellem Skjold Burne Aalborg og Café Lindholm vil du kunne smage en række eksklusive Highland Park-whiskyer introduceret af Highland Parks danske Martin Markvardsen, der for nylig modtog prisen som Scotch Whisky Ambassador of the Year af det britiske fagblad Whisky Magazine.

Efter at have nydt en Highland Park 12 Year Old på selve gravhøjen vil selskabet på en rundvisning på Lindholm Høje Museum blive meget klogere på vikingernes spisevaner. Derefter vil der i museets konferencerum, Portlandssalen, være whiskyforedrag ved Martin Markvardsen samt endnu mere whisky til smagning. Og da whisky jo ikke bør nydes på tom mave, vil der blive serveret en lækker menu, som kogebogsforfatter og madblogger, MadFar, står for.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...