Nordjyllands Trafikselskab har indgået aftale med Donkey Republic

AALBORG: Er bussen overfyldt, toget forsinket eller er vejret egentlig bare for godt, så kan du nu finde delecykler fra Donkey Republic samme sted som du finder oplysninger om alle andre former for kollektiv transport.

Det er ikke nødvendigt at spejde efter bussen .... nu kan du booke en cykel i stedet. Arkivfoto: Peter Mørk

Hos Nordjyllands Trafikselskab hilser man det nye familiemedlem velkommen.

– Det er helt i tråd med den vision, som vi har for Nordjylland og hele ideen bag MinRejseplan. Samarbejdet med andre mobilitetsudbydere gør os i stand til at tilbyde nordjyderne en bred vifte af mobilitetsløsninger, så de nemt og bekvemt kan bevæge sig rundt i regionen. Og de private transportformer ser vi som et kærkomment supplement til den kollektive trafik og den service, som vi som mobilitetsselskab er sat i verden for at tilbyde og ikke mindst løbende udvikle, siger Nuuradiin Hussein, bestyrelsesformand hos Nordjyllands Trafikselskab.

Donkey Republic står for udlejning af delecykler i Aalborg, hvor der findes 50 delecykler, som nu også kommer, hvis du søger på MinRejseplan.

– MinRejseplan er helt oplagt som platform for Donkey Republic. Udover at vi naturligvis gerne vil gøre nordjyderne opmærksomme på delecykler som alternativ transportform, så er delecyklen et oplagt valg og et tiltrængt break fra f.eks. bus- og togrejsen. Det kan være en befrielse selv at være transportmidlet med pedalkraften og afbryde en rejse, hvor man som regel er fysisk passiv, siger Erdem Ovacik, CEO i Donkey Republic.

Hos Donkey Republic er der også tilfredshed med samarbejdet. Arkivfoto: Claus Søndberg
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...