Når året rinder ud, forsvinder to testmuligheder i Aalborg

AALBORG: Det er ved at være sidste chance, hvis du vil hurtigtestes i Nørresundby og i Aalborg Øst.

På fredag, 31. december, har to af byens testcentre nemlig sidste åbningsdag, skriver Region Nordjylland på sin hjemmeside.

Der er tale om testcentret på Aalborg Handelsskole på Langagervej, hvor podere på den sidste åbningsdag står klar med vatpinde fra kl. 8-15.

I Nørresundby lukker testcentret på Løvbakken ved bowlingcentret. På den sidste åbningsdag, fredag, kan du også her blive testet mellem kl. 8-15.

Lukningerne kommer samtidig med, at smittetallene her i Aalborg er rekordhøje. Alligevel kommer ingen af de to lukninger som nogen overraskelse. Testcentret i Nørresundby har hele tiden været tænkt som et pop op-center hen over julen, mens Langagervej lukker, fordi Gigantium er genåbnet som testcenter.

Har du brug for at blive testet, er der fortsat flere muligheder. Du kan blive hurtigtestet på Gammeltorv, ved Væddeløbsbanen, i City Syd, i Gigantium og i Aalborg Lufthavn. I Nibe kan du blive testet i idrætscentret og i Storvorde på Stationsvej ved biblioteket.

Har du brug for en PCR-test, kan det ske (med tidsbestilling) ved Aalborg Universitetshospital Syd, i Vejgaard Bymidte og ved Nørresundby Idrætscenter.

Bemærk dog, at nogle teststeder har lukket hen over nyåret, mens andre har ændrede åbningstider.

Du finder listen over alle teststeder i kommunen her på Region Nordjyllands hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...