Vivabolig forventer at åbne for udlejningen af 65 ungdomsboliger i det tidligere Park Hotel lige inden sommerferien

AALBORG: Det er vel næsten lige så sikkert som amen i kirken, at der bliver mega rift om de nye ungdoms- og kollegieboliger i smørhullet midt i Aalborgs centrum.

Den forventning har i hvert fald den almene boligorganisation Vivabolig, der står som ejer og udlejer af de i alt 65 ungdomsboliger, der nu er er ved at blive gjort indflytningsklare på den mondæne adresse John F. Kennedys Plads 41 i Aalborg.

Det er det hæderkronede Park Hotel, der ombygges og renoveres til attraktive boliger for studerende og unge under uddannelse, og fordelingen bliver 36 ungdomsboliger og 29 kollegieboliger.

Projektchef Kenneth Lundholm-Stenkjær, Vivabolig, siger til aalborg:nu, at han regner med, at de første lejere kan rykke ind i boligerne i september-oktober i år.

- Ombygningsarbejdet går helt planmæssigt. Håndværkerne er godt i gang med at færdiggøre byggeprojektet, og vi forventer en aflevering af byggeriet efter sommerferien, fortæller projektchefen og tilføjer, at man forventer at åbne op for selve udlejningen lige inden sommerferien.

Torben O. Andersen
Rytterstatuen foran ungdomsboligerne er netop blevet fjernet midlertidigt på grund af, at pladsen skal renoveres. Foto: Lars Pauli

Udlejningsboligerne har en størrelse på mellem 30 og 50 kvadratmeter, og ungdomsboligerne får eget bad og toilet foruden eget køkken.

Kollegieværelserne får også eget bad og toilet, men derimod skal beboerne være fælles om køkkenet, ligesom de også får et fælles opholdsområde.

Kenneth Lundholm-Stenkjær:

- Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at boligerne bliver vildt attraktive for de unge. De ligger jo lige midt i smørhullet i Aalborg, og lejerne har dermed let adgang til byens mangeartede tilbud.

- Infrastrukturen er også helt i top med en beliggenhed tæt på rutebilstation og banegård, pointerer han og peger endvidere på den kommende Plusbus-rute lige uden for døren.

Ifølge projektchefen er der tale om et samlet bygge- og anlægsprojekt til den nette sum af ca. 60 millioner kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...