Inden den officielle åbning er du inviteret til event med franske vine og delikatesser - og du kan få en snak med ejerne

AALBORG: Det er den berømte drøm, der går i opfyldelse, når Majken og Christian Green snart slår dørene op til Ma Petite France i Nørregade.

Den franske vinbar er indrettet, "så man føler, det er en forlængelse af dagligstuen", og der er rig mulighed for at gå ombord i franske vine og delikatesser som oste, skinker og pølser.

- Vi vil skabe et stykke af Frankrig midt i Aalborg, lyder det fra parret, der lægger vægt på en hyggelig og imødekommende stemning.

Tina Larsen
Majken og Christian Green glæder sig til at byde gæsterne indenfor i deres franske vinbar. Foto: Lasse Sand

Mød Majken og Christian

Inden den officielle åbning i næste uge kan du allerede i morgen, fredag 31. maj, få både smugkig og smagsprøver.

- Mellem klokken 18 og 22 står vi ude foran vinbaren med smagsprøver på et bredt udvalg af vine og delikatesser. Både Christian og jeg er her i hele tidsrummet, og vi glæder os meget til at tale med kunderne i Nørregade, siger 47-årige Majken Green.

Man kan også få et første kig ind i vinbaren, som parret er i fuld gang med at gøre klar til åbningen.

Privat og professionelt parløb

Det er første gang, Majken Green skal drive forretning med sin to år ældre ægtemand, og de glæder sig til også at have et professionelt parløb.

- Vi har i mange år drømt om at flytte til Frankrig, fordi vi elsker tempoet i landet, varmen og livsfilosofien, siger hun.

- Men der er lang tid til, at vi kan realisere den drøm. I stedet flytter vi vores version af Frankrig til Aalborg og forfølger en anden drøm - nemlig den om at have en vinbar.

Christian Green arbejder fortsat som rådgivende brandingeniør på fuld tid, mens Majken Green, der har arbejdet som gymnasielærer, er at finde i vinbaren dagligt i åbningstiden.

Ma Petite France åbner efter planen i Nørregade 6 fredag 7. juni, og du har også mulighed for at købe vin og delikatesser med hjem.

Vinbaren holder lukket hver søndag og mandag.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...