Julebelysningen på markante ejendomme vender tilbage

AALBORG: Er du fan af juleudsmykning og masser af julestemning i midtbyen? Så kan du godt begynde at glæde dig, for snart lyser en række markante ejendomme op i bybilledet iklædt røde hjerter og smukke lys.

Initiativet til julebelysningen er taget af Hans Andersen, der er direktør i City-Ejendomme Aalborg. Det er tredje gang, du kan nyde udsmykningen, og han har lovet at bidrage til julehyggen i foreløbig fem år i alt.

Tina Larsen
Julehygge i midtbyen - i år skal du dog være opmærksom på, at det flotte juletræ er flyttet fra Nytorv til Gabels Torv. Foto: City-Ejendomme Aalborg

Hans Andersen glæder sig over den positive modtagelse, initiativet på facaderne har fået, og han lægger vægt på, at det skal være enkelt, harmonisk og elegant, så det passer til omgivelserne.

Og i en tid med aflysninger af flere julearrangementer på grund af coronasituationen, har initiativet ekstra stor betydning i år.

- For os betyder det meget, at vi kan være med til at gøre en forskel og medvirke til at skabe julehygge i midtbyen i disse svære tider, som vi alle befinder os i, siger Hans Andersen.

Du kan se julebelysningen på adresserne Østerågade 19-21. Bispensgade 1/Østerågade 17-19 samt Østerågade nummer 5 og 6.

I år sætter vejarbejdet på Nytorv dog også sit præg på udsmykningen.

- Der er opsat julepynt på ejendommen mod Bispensgade, men facaden ud mod Nytorv kommer først op lidt senere, når der må køres på belægningen med lift, siger Hans Andersen.

Julebelysningen bliver tændt fredag 13. november klokken 16.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...