Du kan se frem til både smykker, accessories og events - se her hvor og hvornår butikken åbner

AALBORG: Er du vild med smykker fra Maanesten? Så er der godt nyt, for firmaet åbner snart en helt ny butik i Algade 30 - adressen, hvor du tidligere har kunnet købe smykker hos Pandora.

- En selvstændig forretning giver os mulighed for en række nye tiltag, blandt andet vil her være events og salg af accessories som toilettasker, computersleeves og spænder, siger kreativ direktør og medejer Henrik Callesen.

- Det får man ikke hos vores forhandlere, som i Aalborg er Salling og Magasin.

Tina Larsen
Maanesten flytter ind på adressen i Algade, hvor Pandora tidligere lå. Foto: Lasse Sand

Som et eksempel på tidligere events, nævner han et samarbejde med Marianne Gellert og Amalie Bendixen, der står bag podcasten Astropod.

- Vi har lavet en kollektion med dem, og de kom efterfølgende ind i en af vores forretninger, hvor de fortalte om podcasten og var i dialog med kunderne om smykkerne, siger Henrik Callesen.

- Events er vigtige for os, fordi vi hele tiden vil forny vores brand, og vi vil i kontakt med vores gæster.

Maanesten har i forvejen forretninger i København, Aarhus og Oslo.

- Og når vi nu kommer til Aalborg, skyldes det, at vi ser et stort potentiale i byen. Og samtidig dukkede en attraktiv placering op med en butik, der appellerer til os.

Smykker fra Maanesten er generelt inspireret af det eventyrlige og spirituelle med tråde til eksempelvis Indien, ligesom der er lagt vægt på organiske farver og materialer som marmor, messing og jern.

Maanesten Smykker åbner i Algade 30 omkring 1. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...