Bevillingsnævnet ændrer praksis - nøgendans skal ikke dominere nattelivet

AALBORG: Inden for få år kan du se langt efter strip i Gaden. I hvert fald når den handler om den slags, der foregår indenfor på de etablerede restauranter og barer.

Kommunens bevillingsnævn har nemlig besluttet at ændre sin praksis for alkoholbevilling til steder, der udbyder striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade-området, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Jomfru Ane Gade er et stærkt koncentreret restaurations- og nattelivsområde med mange unge gæster. I Bevillingsnævnet er vi enige om, at vi ønsker at fastholde områdets nuværende karakter som forlystelsesgade med diskoteker og værtshuse. Vi ønsker med andre ord ikke en udvikling, hvor striptease og nøgendans dominerer, siger Thomas Kastrup-Larsen, der er formand for bevillingsnævne.

De nye toner betyder, at man stopper med at lave alkoholbevillinger til værtshuse og barer, der tilbyder nøgendans, fra 22. juni i år.

De nye regler gælder som sagt i Jomfru Ane Gade-området, som kommunen definerer som området afgrænset af Borgergade/Ved Stranden, Vesterbro, Bispensgade og Maren Turis Gade.

En restauratør kan dog fortsat få alkoholbevilling til en stripklub uden for området - såfremt man ellers opfylder kravene.

- Vi har ved samme lejlighed præciseret kravene, der skal overholdes, så det er tydeligt beskrevet, hvad man skal opfylde, lyder det fra Thomas Kastrup-Larsen.

I øjeblikket er der to steder med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade, og de kan blive til deres bevilling ophører i henholdsvis 2023 og 2025.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...