Den 37-årige Mads Lilholt er nu tilbage i sin hjemby Aalborg, hvor han tager springet ind i værtshusbranchen og åbner en spritny cocktailbar i den nu hedengange stripklub Maxim

AALBORG: - Shake it, baby...

Sådan kommer det måske til at lyde fra en gæst eller to, når der om føje tid kan bestilles cocktails hos en bartender i det nyeste skud på stammen af cocktailbarer i Aalborg.

Den spritny cocktailbar, der formentlig først åbner i løbet af april måned i år, er dog allerede på forhånd navngivet "Borgergade 2" - og surprise, surprise så ligger baren i netop Borgergade 2 i midtbyen.

Torben O. Andersen
Den ikoniske Maxim Bar er fortid, og det, som du ser her på billedet, er nu historieskrivning. Det er nemlig definitivt slut med nøgne kvinder og striptease i lokalerne. Foto: Claus Søndberg

Cocktails er så at sige "det nye sort" - hos f.eks. gå-i-byen-mennesker - for nu at bruge et godt gammeldags dansk udtryk i stedet for at sige smart, moderne eller cool eller en helt traditionel fjerde betegnelse.

Og så skader det naturligvis heller ikke imaget omkring cocktails og andre lækre drinks, at superhelten over alle helte - Bond, James Bond - har udødeliggjort sin Martini-drink med de nok så berømte ord: - shaken, not stirred...

Torben O. Andersen
Mads Lilholt besidder et ægte entrepreneur-hjerte, og han har mod på og lyst til at etablere en spændende og nyskabende cocktailbar med mega fokus på et folkeligt koncept. Foto: Claus Søndberg

Den 37-årige Mads Lilholt er manden, der besidder et ægte entrepreneur-hjerte, og som derfor tør bevæge sig ud i iværksætter-gaden i Aalborg med sit cocktail-projekt.

Han har til formålet købt den ikoniske natbar og stripklub Maxim Bar, og han har allerede taget hul på stedets transformering til en spændende og nyskabende cocktailbar med et absolut mere folkeligt koncept.

Mads Lilholt siger til aalborg:nu, at han ønsker at gøre avancerede cocktails - og i det hele taget kunsten at mikse drinks - langt mere hverdagsagtigt for den almene Aalborg-borger.

- Jeg ønsker at pille al det fisefornemme fims og glamouragtige af det at gå på cocktailbar, og jeg vil således udfordre Aalborgs eksklusive cocktailkoncepter, hvor cocktails let kan koste måske over 100 kroner stykket, siger Mads Lilholt og understreger, at han vil gøre det muligt for alle at nyde lækre cocktails i hyggelige og uprætentiøse omgivelser til en fornuftig penge.

Torben O. Andersen
Håndværkerne har nu taget hul på nedrivningen og fjernelsen af alt inventar i de lokaler, der i en menneskealder husede Maxim, som havde et ry på godt og ondt som ét af Aalborgs absolut frækkeste etablissementer. Foto: Claus Søndberg

Mads Lilholt har i øvrigt i en årrække boet i København, men nu slår han sig med købet af Maxim atter ned i Aalborg, hvor han har sine rødder.

For den unge iværksætter er nemlig født og opvokset i Svenstrup og Aalborg, og han vender dermed tilbage til byen Aalborg, hvor hans dna blev skabt.

Mads Lilholt:

- Jeg vil i "Borgergade 2" skabe en afslappet stemning i et simpelt indrettet lokale, hvor fokus vil være på samtalen og samværet mellem mennesker.

- Ved at indrette baren med langborde indbyder vi til nærvær og fællesskab, og jeg vil med f.eks. bordfodbold, bordtennisborde og 90'er playstationspil søge at skabe en uformel stemning, hvor gæsterne kan møde hinanden på kryds og tværs, anfører Mads Lilholt.

Torben O. Andersen
De frække og letpåklædte kvinder er for længst forsvundet rent fysisk fra Maxim Bar i Borgergade 2 i midtbyen, og i dag er der såmænd kun minderne tilbage om stedets storhedstid som stripklub i form af iturevne og smuldrende posters påklistret vinduerne. Foto: Claus Søndberg

Det hører i øvrigt med til historien, at Mads Lilholt i sin tid i København har været medejer af tre barer i hovedstaden, som han også selv har været med til at drive.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...