Familierestauranten Bone's rykker i februar 2020 ind i det røde pakhus på Aalborg Havn

AALBORG: Lyder det her ikke bare som en fantastisk god idè: - snup en sprød barbecue-kylling og nyd samtidig udsigten til fjorden...

Dette ønske-scenarie kan nemlig veksles til virkelighed i begyndelsen af februar næste år, når den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en totalrenoveret ejendom på havnefronten i Aalborg.

Torben O. Andersen
Den omfattende renovering af bygningen er gået i gang, og hvis ellers alt forløber planmæssigt, så er der premiereåbning i begyndelsen af februar næste år. Foto: Lars Pauli

Administrerende direktør og medejer af Bone's, Jan Laursen, Aalborg, siger til aalborg:nu, at hvis ellers alt forløber planmæssigt, så er man klar til premiereåbning torsdag den 6. februar 2020.

- Vi glæder os helt vildt til at åbne den ny restaurant, som jo i sagens natur får en helt enestående beliggenhed i 1. række på havnen med skøn udsigt til Limfjorden.

Bone's rykker således ind i det majestætiske og røde pakhus på Strandvejen 6, der for rigtig mange år siden husede både restaurant og fødevaretorv drevet af ildsjælen og restauratøren Henrik Rosdahl.

Senest har den ikoniske havnebygning huset to kinesiske restauranter i hver sin ende af bygningen - nemlig Jin Cun og Shan Kou.

Om føje tid begynder så en helt ny epoke med familierestauranten Bone's indtog i hele bygningen, og restaurationstraditionen bliver på den måde ført videre på fornemste vis.

Torben O. Andersen
Den kinesiske restaurant Shan Kou er fortid og viger nu pladsen til fordel for Bone's. Foto: Lars Pauli

Jan Laursen:

- Madkonceptet bliver helt grundlæggende det gode og lækre Bone's-koncept, som vi så at sige opdaterer og forbedrer på en række områder.

- Jeg kan f.eks. pege på, at vi lancerer en helt ny måde at stege barbecue-kyllinger på, og endvidere flirter vi også med de grønne tendenser, som gæsterne gerne vil have i forhold til et langt større udvalg i salatbaren.

- Vi får ca. 1200 kvadratmeter at råde over, og vi er nu godt i gang med at "pakke" bygningen helt ud forstået på den måde, at vi med en omfattende renovering vil genskabe husets oprindelige stil, charme og miljø.

- Alt det smukke skal igen frem i det i særklasse flotte pakhus, der desværre har været skæmmet af en frygtelig masse gips alle vegne, siger den administrerende direktør.

Torben O. Andersen
Pakhuset har en helt unik beliggenhed på havnefronten og med en fantastisk udsigt til Limfjorden. Foto: Lars Pauli

Restauranten får ca. 220 siddepladser og ca. 80 medarbejdere, hvoraf en del af dem er deltidsansatte.

Jan Laursen oplyser også, at der bliver udeservering i et begrænset omfang fra starten af - dog med den tilføjelse, at han har en drøm om på sigt at lave udeservering i større målestok.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...