Familierestauranten Bone's rykker i februar 2020 ind i det røde pakhus på Aalborg Havn
AALBORG: Lyder det her ikke bare som en fantastisk god idè: - snup en sprød barbecue-kylling og nyd samtidig udsigten til fjorden...
Dette ønske-scenarie kan nemlig veksles til virkelighed i begyndelsen af februar næste år, når den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en totalrenoveret ejendom på havnefronten i Aalborg.

Administrerende direktør og medejer af Bone's, Jan Laursen, Aalborg, siger til aalborg:nu, at hvis ellers alt forløber planmæssigt, så er man klar til premiereåbning torsdag den 6. februar 2020.
- Vi glæder os helt vildt til at åbne den ny restaurant, som jo i sagens natur får en helt enestående beliggenhed i 1. række på havnen med skøn udsigt til Limfjorden.
Bone's rykker således ind i det majestætiske og røde pakhus på Strandvejen 6, der for rigtig mange år siden husede både restaurant og fødevaretorv drevet af ildsjælen og restauratøren Henrik Rosdahl.
Senest har den ikoniske havnebygning huset to kinesiske restauranter i hver sin ende af bygningen - nemlig Jin Cun og Shan Kou.
Om føje tid begynder så en helt ny epoke med familierestauranten Bone's indtog i hele bygningen, og restaurationstraditionen bliver på den måde ført videre på fornemste vis.

Jan Laursen:
- Madkonceptet bliver helt grundlæggende det gode og lækre Bone's-koncept, som vi så at sige opdaterer og forbedrer på en række områder.
- Jeg kan f.eks. pege på, at vi lancerer en helt ny måde at stege barbecue-kyllinger på, og endvidere flirter vi også med de grønne tendenser, som gæsterne gerne vil have i forhold til et langt større udvalg i salatbaren.
- Vi får ca. 1200 kvadratmeter at råde over, og vi er nu godt i gang med at "pakke" bygningen helt ud forstået på den måde, at vi med en omfattende renovering vil genskabe husets oprindelige stil, charme og miljø.
- Alt det smukke skal igen frem i det i særklasse flotte pakhus, der desværre har været skæmmet af en frygtelig masse gips alle vegne, siger den administrerende direktør.

Restauranten får ca. 220 siddepladser og ca. 80 medarbejdere, hvoraf en del af dem er deltidsansatte.
Jan Laursen oplyser også, at der bliver udeservering i et begrænset omfang fra starten af - dog med den tilføjelse, at han har en drøm om på sigt at lave udeservering i større målestok.