Søstrene Grene genåbner i Aalborg Storcenter efter ombygning

AALBORG: Er du gået forgæves efter servietter, vaser og andet bolignips i Søstrene Grene i storcentret i den her uge, så er der godt nyt.

Efter at have holdt lukket siden i søndags, er butikken nemlig klar til at genåbne i morgen, fredag 24. maj.

Årsagen til den midlertidige lukning er en større ombygning, hvor butikken i Ny Gade er blevet lagt sammen med en del naboforretningen for at skabe mere plads til det populære sortiment.

- Det bliver virkelig super. Vi har brudt labyrinten, man går gennem, helt ned og lavet en ny, sådan at det bliver en både større og længere oplevelse at komme gennem butikken, siger butikschef Marianne Hansen.

Hun tilføjer, at udvidelsen af butikken også betyder, at man får plads til at tage større varepartier hjem og satse mere på det, man ved kan sælge.

Katrine Schousboe
Der er stor forskel på, hvad der hitter i de forskellige Søstrene Grene-butikker. PR-foto

- Der er faktisk ret stor forskel på, hvad der hitter i de forskellige butikker, siger hun og giver som eksempel, at farven gul er vældig populær i Silkeborg, mens det primært er sort og blåt, der sælges mest af i Aalborg Storcenter.

I alt bliver Søstrene Grene-butikken knap 40 kvadratmeter større og udvidelsen og genåbningen bliver da også fejret med manér. Anna og Clara har nemlig besluttet at forære de første 144 kunder i butikken en gratis, lysegrøn skalstol - eller rettere et værdibevis på en stol. De heldige skal nemlig hente stolen på den dato, der står på beviset.

- Vi har tidligere haft kø helt ned til Bilka, når der er lanceret nye kollektioner, og mon ikke også der denne gang godt kan gå hen og blive lidt travlt, siger Marianne Hansen med smil i stemmen.

Den nyrenoverede butik åbner fredag 24. maj kl. 10.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...